Şişli'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Şişli'deki Silahlı Saldırı

Şişli\'deki Silahlı Saldırı

Saldırıda hayatını kaybeden Vedat Şahin'in cenazesi, Samsun'da toprağa verildi.

26.12.2014 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden Vedat Şahin'in cenazesi, Samsun'da toprağa verildi.

Önceki gün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şahin ile korumalarından Ferdi Topal için Bafra ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Kavakpınar Mahallesi'ndeki evinden alınan Şahin ile Bafra Devlet Hastanesi morgundan alınan Topal'ın cenazeleri, Mevlana Camisi'ne getirildi.

Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Şahin'in cenazesi, Alaçam ilçesine bağlı Gökçeboğaz Mahallesi'ndeki aile kabristanına defnedildi. Ferdi Topal'ın cenazesinin ise Bafra Asri Mezarlık'ta toprağa verileceği öğrenildi.

Cenaze törenine, Şahin ve Topal'ın yakınları, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vedat Şahin'in ağabeyi Sedat Şahin ile kardeşi Nihat Şahin'in katılmadığı cenazede taziyeleri, Sedat Şahin'in oğulları Serkan ve Şehmi ile Vedat Şahin'in oğulları Bahadır ve Birbey Şahin kabul etti.

Cenaze töreni ile Şahin'in toprağa verildiği kabristanda güvenlik güçlerinin önlem aldığı gözlendi.

Şişli Nişantaşı Vali Konağı Caddesi'nde 24 Aralık'taki silahlı saldırıda, organize suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile yanındaki korumalarından Ferdi Topal hayatını kaybetmiş, Enver Aydın ise yaralanmıştı. Uzun namlulu silahlarla ateş açan saldırganlar otomobille olay yerinden kaçmıştı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement