Sistemden Şikayetçi! - Son Dakika
Magazin

Sistemden Şikayetçi!

Victoria's Secret Defilesi İçin Değerlendirilmeye Alındıktan Sonra Tüm Dikkatleri Üzerine Çeken Model Lara Surol, Son Zamanlarda Aldığı Eleştirileri, Sadece İşiyle Gündeme Gelmesine Bağlıyor: İnsanlar Buna Tahammül Edemiyorlar. Çünkü Türkiye'de Sistem Böyle İşlemiyor..

04.08.2008 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VİCTORİA'S SECRET DEFİLESİ İÇİN DEĞERLENDİRİLMEYE ALINDIKTAN SONRA TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN MODEL LARA SUROL, SON ZAMANLARDA ALDIĞI ELEŞTİRİLERİ, SADECE İŞİYLE GÜNDEME GELMESİNE BAĞLIYOR: İNSANLAR BUNA TAHAMMÜL EDEMİYORLAR. ÇÜNKÜ TÜRKİYE'DE SİSTEM BÖYLE İŞLEMİYOR..

Model Lara Surol, geçtiğimiz aylarda ünlü içgiyim markası Victoria's Secret'ın defilesinde yer alacağı haberleriyle gündeme geldi. Gerçi o, bu olayın kesinleşmediğini, kasım ayında netleşeceğini her seferinde vurguladı ama yine de 'reklam yapıyor' eleştirilerinden kurtulamadı. Eleştiriler arasında; 23 değil 28 yaşında, bir çocuk annesi olduğunu sakladığı da yer alıyordu. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan ve İngiltere'de yüksek lisans yapmayı planlayan Surol'la hakkında çıkan eleştirileri konuştuk.

* Son zamanlarda hakkınızda olumsuz yazılar çıkmaya başladı. Neden sizce?

-Sadece işiyle gündeme gelen kişilere insanlar tahammül edemiyor. Çünkü Türkiye'de sistem böyle işlemiyor, işinizle gündeme gelmiyorsunuz. İşiniz dışında farklı bir şey yapıp, mesela şarkı söylemeye çalışıp gündeme gelmeye çalışıyorsunuz. Tabii burada Demet Akalın'dan ya da diğer başarılı isimlerden bahsetmiyorum, onlar ayrı. Ya da magazin programlarında her hafta bir sevgili göstererek gündeme geliyorsunuz. Dolayısıyla birinin sadece işiyle gündeme gelmesini bazı insanlar tuhaf karşılıyor.

* Yani sadece işinizle gündeme gelmenizin bedelini ödediğinizi mi düşüyorsunuz?

-İnsanlar atlet değiştirir gibi sevgili değiştiren mankenlere alışmış. Alıştıklarını sizde göremedikleri zaman 'Allah Allah bu niye böyle' diye düşünüp, sizinle uğraşmaya başlıyorlar.

* Aslında size gelen eleştiriler Victoria's Secret defilesine çıkacağınızı söyleyip, reklam yaptığınız üzerinde yoğunlaşıyor...

-İnsanlar bir Türk kızına bu kadar güzel bir teklif geldiği için gurur duyacaklarına, daha çok eşecek yer arıyorlar. Ben zaten hiçbir zaman defileye kesin çıkacağım demedim ki... Tam tersine her zaman, olmaya da bileceğini, kasım ayında tekrar gözden geçireceklerini söylüyorum. Ama niyeyse yanlış anlaşılıyorum. Derdim gündeme gelmek olsaydı direkt bu defileye çıkacağımı söylerdim. Ya da bir playboy'la gece kulübüne giderdim, çıkışta fotoğraflarım çekilirdi ve gündeme gelirdim. Çünkü Türkiye'de şöhret olmak çok kolay. Ama ben bu yolu seçmedim, hiçbir zaman da seçmeyeceğim. Çünkü şöhret olmak gibi bir derdim yok benim.

* Yaşınızla ilgili de çok şey yazılıp çiziliyor, 23 değil de 28 yaşında olduğunuz söyleniyor...

-Ben de 28 yaşıma geleceğim ve eminim o yaşımı da çok seveceğim ama ben 06.01.1985 doğumluyum ve bu gerçeği değiştiremem, yapabileceğim bir şey yok!

* Bir de çocuğunuz olduğu yazıldı gazetelerde, doğru mu bu?

-Evet, bir tane kızım var ve bence bir kadının sahip olabileceği en büyük mücevher çocuktur. Ne mutlu bana ki Allah'ım bana böyle bir şey nasip etti, üç yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var. Dünyada sahip olduğum en güzel varlık, hayatımda yaptığım en güzel şey o! Ama ben çocuğum olduğunu hiç saklamadım, işimle ilgili konuşurken durduk yere 'benim bir kızım var' demem ne kadar doğru olurdu? O zaman kızımla reklam yapmış olmaz mıydım?

* Kızınızın babasından ayrıldınız mı?

-Evet, evlenip ayrıldım. Eşim de zaten yabancıydı. Ayrılalı uzun zaman oldu.

* Doğum yapmış olmak, Victoria's Secret defilesinde yer almak için sorun teşkil etmiyor mu?

-Tam aksine, kadınsı hatlarınız oturduğu için tercih nedeni oluyor. Üç çocuğu olmasına rağmen Heidi Klum, Victoria's Secret defilelerinin yıldızı mesela...

* Doğum yapmanıza rağmen muhteşem bir vücudunuz var. Nasıl başardınız bunu?

-İnsanlar benim anne olduğuma inanamıyor zaten, 'Bu vücutla çocuk doğurmuş olamazsın' diyorlar. Ama profesyonel bir modelseniz, işinizin gerektirdiklerini de yerine getirmek zorundasınız. Ben 5 aylık hamileyken bile podyuma çıkıyordum, çünkü neredeyse hiç karnım yoktu. Ve doğum yaptıktan bir ay sonra yine defilelere çıkmaya başladım. Çünkü doğumun ertesi günü yine eski vücuduma kavuşmuştum. Ben vücuduma çok iyi bakıyorum çünkü vücudumu bir enstrüman gibi düşünüyorum. Her gün 3 saat spor yapıyorum, yediklerime-içtiklerime çok dikkat ediyorum,.

* Peki bir model olarak sezaryen izi sorun olmuyor mu?

-Yoo olmuyor. Zaten Allah'ıma bin şükür, nasıl oldu bilmiyorum ama sezaryen izim neredeyse kalmadı benim. Zaten çok küçük bir izdi, şimdi varla yok arası bir şey.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Sistemden Şikayetçi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement