Siteler' Den Valiye Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Siteler' Den Valiye Teşekkür

Siteler\' Den Valiye Teşekkür

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Odası'nın sitelerde ki güvenlik, asayiş ve trafikle alakalı mücadeleleri meyvesini vermeye başladı.

26.07.2018 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da mobilyacı esnafın yoğun olarak yer aldığı Siteler bölgesinde son yıllarda artan hırsızlık ve güvenlik sorunları ile ilgili Ankara Mobilyacılar Odasından yapılan çağrılar ve çalışmalarla Sitelerde hırsızlık olayları neredeyse son buldu.

SİTELER' DE GÜVENLİK SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Konuya ilişkin Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı; 2017 Temmuz ayında Ankara Valisi Ercan Topaca başkanlığında odamızda, Büyükşehir belediyesi, Altındağ Belediyesi ve İlçe, İl Emniyet Müdürleri ve diğer birim müdürlerinin katıldığı bir toplantı düzenledik. Sayın Valimiz Ercan Topaca'nın büyük destekleri ile o günkü toplantıda siteler ile alakalı önemli kararlar alındı. Bunlardan bazıları mobese sistemlerinin arttırılması, kolluk kuvvetlerinin sayısının artırılması, Sitelere giriş çıkışların düzenlenmesi, Bekçi tahsis edilmesi ve Mesleki eğitime destek verilmesi olarak sıralayabiliriz. Siteler bölgesinde, konut yerleşimi olmadığından gece güvenliği hususunda esnafımız sorun yaşamaktaydı. Bizler harekete geçerek bu duruma engel olmak istedik ve nihayetinde bir sonuca ulaştık. Sitelerin her giriş ve çıkışına toplamda 128 noktaya 7/24 aktif izlenim gösteren mobese sistemi kurdurduk. Bu sistem 24 saat Emniyet birimlerimiz tarafından kontrol edilmekle beraber, gece devriyeleri ve gece bekçisi hizmeti olanağı sağladık. Bu sayede Sitelerde hırsızlık oranı neredeyse son buldu diyebiliriz. Sitelerin en önemli sorunlarından biri olan trafik sorununa da belirli noktalara kavşaklar koyarak trafik akışını rahatlatacağız. Esnafımız ve müşterilerimiz için belirli noktalarda oluşturulması gereken toplu otopark hizmetleri için çalışmalar yapmaktayız. Dedi.

Bu tür çalışmalar hususunda Siteler ve Mobilyacı esnaf için elinden geleni yapacağını söyleyen Ankara Mobilyacılar Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin TAKLACI hizmetlerinin devamının geleceğini belirterek destek gösteren Başta Ankara Valisi Sayın Ercan TOPACA olmak üzere tüm Kurum ve Kuruluşlara teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siteler' Den Valiye Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement