Sivas'a Gelen Öğrenciler Vali Yardımcısı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sivas'a Gelen Öğrenciler Vali Yardımcısı'nı Ziyaret Etti

Sivas\'a Gelen Öğrenciler Vali Yardımcısı\'nı Ziyaret Etti

Çeşitli ülkelerden Sivas'a gelen öğrenciler Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi'yi ziyaret etti.

21.06.2013 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilen, Sivas Merkez Kız Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen "Dance isa Culture" adlı proje kapsamında Gürcistan, Azerbaycan, Ukrayna, Moldova, Litvanya ve Türkiye'nin de yer aldığı 35 katılımcı Vali Yardımcısı Veysel ÇİFTÇİ'yi ziyaret etti. Ziyarette Sivas Merkez Kız Yatılı Bölge Ortaokulu Müdür Vekili Orhan ORGAN, Proje Koordinatörü Şükrü KARABULUT ve içlerinde yabancı öğrencilerinde bulunduğu 35 katılımcı katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yardımcısı Veysel ÇİFTÇİ proje konusunda bilgi almasının ardından öğrencilere ilimiz hakkında bilgi verdi ve okul hayatlarında öğrencilere başarılar diledi.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilen, Sivas Merkez Kız Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen "Dance isa Culture" adlı proje için Gürcistan, Azerbaycan, Ukrayna, Moldova, Litvanya, ve Türkiye'nin de yer aldığı 35 katılımcı 13- 21 Haziran 2013 tarihleri arasında Sivas'ta bulunacaklardır. Projenın konusu danstır. Her ülke kendi kültürel danslarını sergileyecek olup, projenin sonunda da ortak bir dans çıkarıp gösteri yapacaklardır.

Ziyaret sonunda Vali Yardımcısı Veysel ÇİFTÇİ, ziyaret sonunda öğrencilere hediye takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sivas'a Gelen Öğrenciler Vali Yardımcısı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement