Sivas Belediye Başkanı Ürgüp'e Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Sivas Belediye Başkanı Ürgüp'e Ziyaretler Devam Ediyor

Sivas Belediye Başkanı Ürgüp\'e Ziyaretler Devam Ediyor

Yahya Kemal Ortaokulu ve Yavuz Selim İlk ve Ortaokulu yönetimi ile Hayvan Hakları Federasyonu yöneticileri Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.
İlk olarak Başkan Ürgüp'ü ziyaret eden Yahya Kemal Ortaokulu yönetimi...

05.12.2013 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yahya Kemal Ortaokulu ve Yavuz Selim İlk ve Ortaokulu yönetimi ile Hayvan Hakları Federasyonu yöneticileri Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

İlk olarak Başkan Ürgüp'ü ziyaret eden Yahya Kemal Ortaokulu yönetimi okullarına yapılan asfalt, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyarete okul müdürü Ünal Polat, 4 Eylül Mahallesi Muhtarı Numan Kaya, okul öğretmeni Neslihan Turalı ve öğrenciler katıldı.

Daha sonra ise Başkan Ürgüp'ü, yine okullarına yapılan çevre düzenleme, asfalt ve peyzaj işlerinden dolayı Yavuz Selim İlk ve Ortaokulu yöneticileri ziyaret ederek teşekkür etti.

Çalışmalar adına verilen teşekkür plaketini kabul eden Başkan Ürgüp ise; "Yapılan çalışmalar halka direkt yapılan biz hizmettir. Aslında okullar ve camiler bizim resmi ilgi sahamızda olmamasına rağmen çocuklar, veliler ve öğretmenler bizim olduğu için gücümüzün yettiği oranda hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Sanıyorum 80 tane ilköğretim okulu var, bunun 45'ini yaptık. Devamını yapmak için bir dönem daha istiyoruz inşallah. Teşekkür ederiz. Allah razı olsun" dedi.

Başkan Ürgüp'ün bir diğer ziyaretçileri ise Hayvan Hakları Federasyonu İstanbul temsilcisi Timur Ugan ve federasyona bağlı Doğayı, Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Sivas temsilcisi Nurten Tezer oldu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Belediye Başkanı Ürgüp'e Ziyaretler Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement