Sivas Belediye Başkanlığı Kupası Trap Atış Müsabakaları Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sivas Belediye Başkanlığı Kupası Trap Atış Müsabakaları Yapıldı

Sivas Belediye Başkanlığı Kupası Trap Atış Müsabakaları Yapıldı

Sivas Belediye Başkanlığı Kupası Trap Atış Müsabakaları, Sivas, Çorum ve Amasya'dan 51 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Çelebiler mevkisindeki atış poligonunda başlayan müsabakalarda, Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Bayanlar...

11.11.2013 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanlığı Kupası Trap Atış Müsabakaları, Sivas, Çorum ve Amasya'dan 51 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Çelebiler mevkisindeki atış poligonunda başlayan müsabakalarda, Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Bayanlar kategorisinde atışlar yapılırken, Sivas İl Özel İdarespor, Sancak, Kangal, Sivas, Çorum, Amasya takımları ile ferdi sporcular katıldı.

Büyük ve genç erkekler ile kadınlar kategorilerinde yapılan yarışlarda sporcular, 50 plak üzerinden değerlendirildi.

Atışların ardından kulüpler bazında Sivas İl Özel İdare birinci, Çorum Avcılık ve Atıcılık spor kulübü ikinci, Sancak Avcılık ve Atıcılık spor kulübü üçüncü ve Kangal Avcılık ve Atıcılık spor kulübü ise dördüncü oldu.

Ferdi bazda ise Genç Erkeklerde İl Özel İdarespor'dan Muhsin Gür, Bayanlarda yine İl Özel İdarespor'dan Kamer Gür, Büyük Erkekler kategorisinde ise Sancak Avcılık ve Atıcılık spor kulübünden İbrahim Yüceyurt birinci oldu.

Ödül töreni öncesi konuşan Sivas Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok; "Müsabakaya gelen tüm sporcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah daha güzel günlerde ve daha güzel ortamlarda bu faaliyetleri devam ettireceğiz. Amaç dereceye girmek değil spor yapmaktır" dedi.

Dereceye giren sporcu ve takımlara ödül ve madalyalarını Başkan Vekili Demirok, Belediye Başkan Yardımcıları Hayri Köse, Hasan Çağlar, Sivas Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yunus Yiğit ve diğer davetliler takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Belediye Başkanlığı Kupası Trap Atış Müsabakaları Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement