Sivas Belediyespor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Sivas Belediyespor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Beşiktaş'ı 4-3 yenerek C Grubu'ndan lider çıkan Spor Toto 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor, yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı.

30.01.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda Beşiktaş'ı 4-3 yenerek C Grubu'ndan lider çıkan Spor Toto 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor, yarın oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Zafer Turan yönetiminde, Muhsin Yazıcıoğlu kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. İdman, açma germe hareketlerinin ardından yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Zafer Turan, buralara şans eseri gelmediklerini herkese göstermek istediklerini söyledi. Turan, Çaykur Rizespor karşılaşmasının önemine değinerek, şunları kaydetti:

"Yoğun bir maç trafiği içerisindeyiz. 21 günde 7. maçımıza çıkacağız. Biraz sıkıntılı geçen bir seyahatin ardından Sivas'a geldik. Yarın da kendi evimizde bizim adımıza önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bazı şeylerin tesadüf olmadığını, buraya hak ederek geldiğimizi göstermek istiyoruz. Bunun için bizim adımıza önemli bir karşılaşma. İnşallah sonuç yine diğer maçlar gibi iyi olur ve kazanırız. Ama bizim adımıza zor bir müsabaka olacak, bunu biliyoruz. Çünkü karşımızda Süper Lig'in iyi takımlarından biri var. Sahaya çıkıp elimizden gelen her şeyi yapıp bu turu da geçmek istiyoruz. Futbolcularımda bu istek ve arzu en üst seviyede. İnşallah istediğimizi alırız."

İyi takım olduklarını belirten Turan, "Beşiktaş ile aramızda kalite ve lig farkı var ama karşılaşmaya giderken ümidimiz hep vardı. Hiçbir zaman için de kaybetmedik. Biz oraya teslim olmaya gitmedik. Oyunun gidişatı da bizim lehimize işledi. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivas Belediyespor'da Çaykur Rizespor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement