Sivas Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitlerin Ailesiyle Görüştü Hd 1 - Son Dakika
Güncel

Sivas Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitlerin Ailesiyle Görüştü Hd 1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Nurcan Karakaya ve 10 aylık oğlu Bedirhan Mustafa'nın cenaze törenine katılmak üzere helikopter ile Şarkışla ilçesine geldi.

01.08.2018 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Nurcan Karakaya ve 10 aylık oğlu Bedirhan Mustafa'nın cenaze törenine katılmak üzere helikopter ile Şarkışla ilçesine geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindekilerle birlikte törenin yapılacağı hükümet konağı önüne gelen Erdoğan, burada, Şehit Nurcan Akkaya'nın annesi Suudiye Demir, eşi Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya ve yakınları ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aileye taziye dileklerini iletip bir süre konuştuktan sonra Kaymakamlık binasına geçti.

Sivas Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitlerin Ailesiyle Görüştü Hd 1
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitlerin Ailesiyle Görüştü Hd 1 - Son Dakika

  • Türkiye Otomotiv Piyasası Sarsılacak!
    09:09 Türkiye Otomotiv Piyasası Sarsılacak!

    SDN Kurucusu ve içerik üreticisi Hakkı Alkan, yarın gerçekleşecek önemli bir gelişmeyi duyurdu. Bu gelişme, Türkiye'nin otomotiv piyasasını sarsacak nitelikte olacak ve mevcut listeleri değiştirebilecek. Elektrikli otomobil satın almayı düşünenler ve Çinli otomobil üreticisi Chery'den tanıtım bekleyenler arasında heyecan yaratmıştır. Detaylar yarın açıklanacak.

  • Honor Magic 6 Pro Türkiye'de Tanıtıldı
    09:09 Honor Magic 6 Pro Türkiye'de Tanıtıldı

    Honor, yeni amiral gemisi Honor Magic 6 Pro'yu İstanbul'da düzenlenen büyük bir lansmanla tanıttı. Telefon, Türkiye'de ve bölgesel pazarda markanın tanınırlığını artırmayı hedefliyor. Honor Magic 6 Pro, pil performansı ve ekran kalitesiyle dikkat çekiyor. Türkiye fiyatı 59 bin 999 TL olan telefon, diğer amiral gemisi modelleriyle rekabet etmeyi hedefliyor. Honor, yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatla sunarak Türkiye pazarında büyüme kaydetmeyi hedefliyor.

  • CHP MYK ve PM Toplantısı
    09:08 CHP MYK ve PM Toplantısı

    CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplanacak.

  • Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Üniversite Sanayi İş Birlikleri İçin Buluştu
    09:07 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Üniversite Sanayi İş Birlikleri İçin Buluştu

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, üniversite sanayi iş birlikleri kapsamında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldi. Erzurum'da kurulması planlanan ileri teknoloji fabrikaları için istişarede bulunan Başkan Sekmen ve Rektör Çakmak, ETÜ Yüksek Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

  • Alaca Yalıçapkını'nın avladığı balıkla yaşadığı zor anlar objektiflere yansıdı
    08:58 Alaca Yalıçapkını'nın avladığı balıkla yaşadığı zor anlar objektiflere yansıdı

    Hatay'ın Samandağ ilçesinde kuş gözlemcisinin objektifine Alaca Yalıçapkını'nın avladığı balıkla intihanı yansıdı. Milleyha Sulak Alanı'nda yaşayan Alaca Yalıçapkını, avladığı balığı yutmaya çalışırken zorlanarak balığı dakikalarca sağa sola savurdu. Kuş gözlemcisi Alican Gümüş, bu doğal anları kaydetmenin keyif verici olduğunu belirtti.

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu
    08:54 Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu

    Bursa'da düzenlenen 17 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Karışık Mixler kategorisinde mücadele eden Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Hasan Can Arslan, Zonguldak'tan Zeynep Değirmenci ile birlikte Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarıyla Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazanan Arslan, Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • İtfaiye Ekipleri, Vatandaşın Parmasındaki Dikiş Makinesi İğnesini Çıkardı
    08:52 İtfaiye Ekipleri, Vatandaşın Parmasındaki Dikiş Makinesi İğnesini Çıkardı

    Hatay İskenderun ilçesinde yaşayan bir vatandaşın parmağına batan dikiş makinesi iğnesi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkartıldı. İskenderun İlçesi'nde bulunan Sakarya Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşın parmağına batan iğne, 112'yi araması üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından sorunsuz bir şekilde çıkarıldı.

  • Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çıkan çadır yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    08:51 Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çıkan çadır yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Bahçelievler Mahallesi'nde çıkan çadır yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın, çevredeki vatandaşların 112'yi araması üzerine itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.


Advertisement