Sivas Dileklerini Balonlara Yazıp, Gökyüzüne Bıraktılar - Son Dakika
Güncel

Sivas Dileklerini Balonlara Yazıp, Gökyüzüne Bıraktılar

Sivas Dileklerini Balonlara Yazıp, Gökyüzüne Bıraktılar

Dileklerini balonlara yazıp, gökyüzüne bıraktılarSİVAS'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için hastane bahçesinde 23 Nisan kutlama programı düzenlendi.

22.04.2016 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dileklerini balonlara yazıp, gökyüzüne bıraktılar

SİVAS'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için hastane bahçesinde 23 Nisan kutlama programı düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi pediatri servislerinde yatan çocuklar için hastane yönetimi 23 Nisan kutlaması düzenledi. Kutlamalar kapsamında bir araya gelen çocuklar, balonlara dileklerini yazarak gökyüzüne bıraktı. Cumhuriyet Üniversitesi Pediatri Servisi hemşiresi Mehtap Koçakoğlu, "23 Nisan'ı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu sene ki biraz buruk oldu. Bunca asker ve polis çocuğu babasız kalırken, onlar için hiçbir şey yapamamak gerçekten çok üzücü. Hastanedeki çocukları her yıl mutlu ettiğimiz gibi, bu senede onları mutlu etmek adına bu programı hazırladık. Hepimizin günü kutlu olsun." dedi. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe ise tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Gökçe, "Bu etkinliğimiz bir geleneksel hale geldi. Hastanemizde yatan ve sağlığına kavuşmak isteyen bütün çocuklarımızın dileklerinin yerine gelmesini istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Dileklerini Balonlara Yazıp, Gökyüzüne Bıraktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement