Sivas Heyeti Erzurum'da Dap'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sivas Heyeti Erzurum'da Dap'ı Ziyaret Etti

Sivas Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan başkanlığındaki heyet, merkezi Erzurum'da bulunan Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığını ziyaret etti.

16.05.2017 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan başkanlığındaki heyet, merkezi Erzurum'da bulunan Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığını ziyaret etti.

Sivas Ticaret Borsasından yapılan açıklamaya göre, Yıldızhan'ın yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyit Yıldız, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü İsmail Köse'den oluşan heyet, DAP Başkanı Adnan Demir ile görüşerek, fikir alışverişinde bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Yardımcısı Yıldızhan, Sivas'ın menfaatleri için bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olduklarını belirterek, Sivas'ın DAP kapsamına alınması ile DAP İdaresinin Sivas'ın ve bölgenin kalkınması noktasında çok önemli görev yüklendiğini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve Sivas'ın ekonomik kalkınmasıyla ilgili görüşlerini aktaran Demir de Sivas'ın gelişip, kalkınması ve ekonomik anlamda sıkıntılarını aşması için çaba gösteren Sivas heyetiyle işbirliğini daha üst seviyelere çıkarmaya hazır olduklarını vurguladı.

Demir, bölgeler arası gelişmişlik farkının en az seviyeye indirilmesi için Sivas'ta ilgili kurumlarla her zaman kurumsal dayanışma ve işbirliği içerisinde olduklarını kaydetti.

Ziyarette, projeler hakkında da değerlendirmelerde bulunuldu.

Yıldızhan başkanlığındaki heyet, ayrıca Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından 70 bin metrekare alan üzerine yapılan ve 8 milyon liraya mal olan resmi hayvan satış pazarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas Heyeti Erzurum'da Dap'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement