Sivas Hizmet Vakfı, İstanbul'da Konferans Düzenleyecek - Son Dakika
Yerel

Sivas Hizmet Vakfı, İstanbul'da Konferans Düzenleyecek

Sivas Hizmet Vakfı, İstanbul'da "Türkçe'ye Tuzak" konulu konferans düzenleyecek.

23.01.2012 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Hizmet Vakfı, İstanbul'da "Türkçe'ye Tuzak" konulu konferans düzenleyecek.

Sivas Hizmet Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, vakfın, kültürel etkinlikleri çerçevesinde İstanbul'da bir konferansa ev sahipliği yapacağı kaydedildi.

İstanbul Şubesi'nce yürütülen kültür faaliyetleri kapsamında 27 Ocak 2012 Cuma günü saat 16.00'da Mecidiyeköy Park Restoranda "Türkçe'ye Tuzak" konulu konferans gerçekleştirileceği bildirildi. Konferansa konuşmacı olarak Şair-Yazar Yavuz Bülent Bakiler'in katılacağı ifade edildi.

Sivas Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Sadettin Doğan, kültürel etkinliklere ilde ve vakfın şubelerinde de önem verdiklerini belirterek, şehir dışındaki hemşehrilerinin bu tür etkinlikler vesilesi ile bir araya gelme fırsatı bulduğunu hatırlattı.

Etkinliğe herkesi davet eden Doğan, vakıf şubelerinin aktif şekilde çalışmalar yapmasının il açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

Sivas Hizmet Vakfı İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Mahir Tevruz ise şubelerinin zaman zaman bu tür etkinlikler düzenlediğini belirterek, amaçlarının Sivas'ın yetiştirdiği önemli isimleri dinleyenlerle buluşturmak olduğunu söyledi.

Kültür etkinlikleri ve buna benzer faaliyetlerin devam edeceğini hatırlatan Tevruz, yapılacak etkinliğe tüm Sivaslıların ilgi göstermesini beklediklerini ifade etti.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas Hizmet Vakfı, İstanbul'da Konferans Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement