Sivas II. Kitap Günleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Sivas II. Kitap Günleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Sivas II. Kitap Günleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Vali Vekili Salih Ayhan, 31 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında şifaiye medresesi ve çifte minareli medrese çevresinde vatandaşlara hizmet verecek "Sivas Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı.

05.09.2013 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılış törenine Vali Vekili Salih AYHAN'ın yanı sıra; Belediye Başkanı Vekili Orhan DEMİROK, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, kurum müdürleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Vali Vekili Salih Ayhan'ın açılış öncesi yaptığı konuşmada; "Bu yıl 2.si düzenlenen kitap günlerine hepiniz hoş geldiniz. İlim ve irfan yuvasında güzel kitaplarla beraber Sivas'ın geçen yıl başlayan kitaba yolculuğunu bu yılda devam ettiriyoruz. Geçen yıl 120 yayınevi varken bu yıl bu 230'a yaklaştı. İnşallah seneye 300Ü bulacaktır. Her yıl Sivas Valiliğimizin koordinesinde diğer kurumlarımızla birlikte bu etkinliği düzenliyoruz. Emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Konuşmasının ardından açılış kurdalesını keserek, fuarın açılışını gerçekleştiren Vali Vekili Salih Ayhan ve beraberindekiler, yayın evlerini hazırlamış olduğu stantları gezerek yayın evlerinin yöneticilerinden bilgi aldı ve fuar alanına kurulan kitap kumbarasına kitap bıraktı.

Standların gezilmesinin ardından PTT "Milli Mücadele Kongresi" Pul Sergisi Açılışı gerçekleştirildi. Vali Vekili Salih Ayhan açılışın ardından Buruciye Medresesi'nde Yazar Mustafa Armağan'ın söyleşi programına katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sivas II. Kitap Günleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali
    10:43 Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali

    Bursa Devlet Tiyatrosu, sezonun iddialı projelerinden olan 'Küçük Korku Dükkanı' adlı müzikalin prömiyerini gerçekleştirdi. Howard Ashman ve Alan Menken'in yazıp bestelediği müzikal, tiyatroseverlerin beğenisini topladı. Müzikal, sezon sonuna kadar Bursa'da sahnelenecek ve daha sonra İstanbul ve Antalya'da da gösterilecek.

  • Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı
    10:42 Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü evine götürmek için aldığı ekmeklerle geride kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı
    10:41 Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı

    Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, taklalar atarak tarlaya yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement