Sivas İl Özel İdaresinin Yol Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Sivas İl Özel İdaresinin Yol Çalışmaları

İl Özel İdaresi, kırsal altyapı çalışmaları kapsamında asfalt, yama, yol genişletme ve dolgu hizmetlerini sürdürüyor.

13.06.2017 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Özel İdaresi, kırsal altyapı çalışmaları kapsamında asfalt, yama, yol genişletme ve dolgu hizmetlerini sürdürüyor.

İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, iş sezonunun elverdiği ölçüde vatandaşların rahat ve güvenilir şekilde seyahat edebilmesi için merkeze bağlı Asarcık köyünün ulaşımını sağlayan stabilize yolda, genişletme, düzenleme ve keskin virajları ortadan kaldırmak için çalışmalar yapıyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, bölgede görev yapan ekiple bir araya gelerek yolda incelemelerde bulundu. Kaya'ya incelemeleri esnasında Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü İsmail Güner ve Asarcık Köyü Muhtarı Kenan Coşkun eşlik etti.

Bölgedeki çalışmaların fiziki şartlardan dolayı güçlükle ilerleyebildiğini belirten Kaya, şunları kaydetti:

"2017 yılı yatırım programı kapsamında Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzün Asarcık köy yolunda yaptığı iyileştirme çalışmasını yerinde tetkik için geldik. Yaklaşık 700 metrelik bu iyileştirme ile 4 keskin, tehlike viraj ortadan kalkacak. Asarcık köyümüzün yolu daha da iyi hale gelecek. Tabi Sivas kırsalının zorluğunu burada da görüyoruz. Fiziki şartlar olduğunca zor. Bu da çalışmalarımızın süresini ve şartlarını etkiliyor."

Köylere götürülen hizmetin en iyisi olması gerektiğine dikkati çeken Kaya, bu amaç doğrultusunda büyük gayret sarf eden personeline, desteklerinden dolayı muhtara ve köylülere teşekkür etti.

Muhtar Coşkun ise çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas İl Özel İdaresinin Yol Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement