Sivas Kitap Günleri"Nin İlk Konuğu İlber Ortaylı - Son Dakika
Güncel

Sivas Kitap Günleri"Nin İlk Konuğu İlber Ortaylı

Sivas Kitap Günleri"Nin İlk Konuğu İlber Ortaylı

"Sivas 6. Kitap Günleri" etkinlikleri, tarihçi İlber Ortaylı'nın yapacağı söyleşiyle başlayacak.

06.09.2017 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sivas 6. Kitap Günleri" etkinlikleri, tarihçi İlber Ortaylı'nın yapacağı söyleşiyle başlayacak.

Vali Davut Gül, etkinlik öncesi Buruciye Medresesi'nde basın toplantısı düzenledi.

Gül, toplantıda 4 Eylül etkinlikleri içerisinde gerçekleştirilen kitap günlerinin geçen yıldan daha farklı organize edildiğini, etkinliğin Sivas Belediyesi ile düzenlendiğini belirtti.

Etkinliklerin cuma günü İlber Ortaylı'nın söyleşisiyle başlayacağını aktaran Gül, "Sivas'ta yaşayan şair ve yazarlar Sivaslılarla buluşacak. Bunun yanında İbrahim Kalın, Abdulkadir Selvi, Mehmet Çelik, Mete Yarar, Nedim Şener, Yaşar Hacısalihoğlu, Ömer Döngeloğlu, Yasin Aktay, Emre Bağce ve daha bir çok yazar söyleşi düzenleyecek." diye konuştu.

Gül, Kitap Günleri etkinliği için tanıtım kitapçıkları hazırlandığını vatandaşların etkinlikleri bu kitapçıklardan takip edebileceğini belirterek, "Toplumun her kesimine hitap edecek yazarlara yer verilmeye çalışıldı. Etkinliklerde Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Teknik Direktör Samet Aybaba, eski futbolcu Hayrettin Yerlikaya da söyleşi yapacak. Ayrıca Hamza Yerlikaya, Ahmet Ayık ve Taha Akgül hemşehrileriyle buluşacak." dedi.

Toplantıya Vali Gül'ün yanı sıra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas Kitap Günleri'Nin İlk Konuğu İlber Ortaylı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement