Sivas'ta 51 Kaçağın Yakalanması - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta 51 Kaçağın Yakalanması

Sivas\'ta 51 Kaçağın Yakalanması

Sivas'ın Suşehri ilçesinde yurda yasa dışı yollardan giren 51 yabancı uyruklu kişi ilçedeki bir yurda yerleştirilidi.

17.07.2017 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde yurda yasa dışı yollardan giren 51 yabancı uyruklu kişi ilçedeki bir yurda yerleştirilidi.

Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, kaçakları Sezai Karakoç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci yurduna yerleştirdi.

Mültecilerin yiyecek ihtiyaçları da İlçe Emniyet Müdürlüğünce karşılandı. 51 mülteci gerekli evrakların hazırlanmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edilecek.

Öte yandan Ağrı ili Doğubeyazıt ilçesinden gelen ve 51 mülteciyi ilçe yakınlarında bıraktıktan sonra kaçan Ömür Erkek'in kullandığı 34 HL 5082 plakalı yolcu otobüsü, incelenen kamera kayıtlarının ardından sürücüsüyle birlikte Çorum ili Osmancık ilçesi girişinde durduruldu.

Otobüs şöförü Erkek ve 2. şoför olduğu belirtilen Aytekin Kocabaş'ın Osmancık Emniyet Müdürlüğünde gözaltında olduğu, otobüsün ise Osmancık ilçesinde otoparka çekildiği aktarıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bugün D-100 karayolu Aşağı Sarıca köyü mevkisinde yasa dışı yollardan yurda giren ve ilçe yakınlarında yolcu otobüsünden indirildikleri öğrenilen 35'i Afganistan, 12'si Pakistan, 4'ü Özbekistan uyruklu 51 kişiyi yakalamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta 51 Kaçağın Yakalanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement