Sivas'ta Burak Yılmaz'ın Kafasına Yabancı Madde Atıldı - Son Dakika
Spor

Sivas'ta Burak Yılmaz'ın Kafasına Yabancı Madde Atıldı

Sivasspor-Beşiktaş maçının devre arasında siyah-beyazlı takımın forveti Burak Yılmaz'ın kafasına yabancı madde atıldı.

22.04.2019 22:43  Güncelleme: 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de oynanan Demir Grup Sivasspor - Beşiktaş maçının ilk yarısının son düdüğünün ardından iki takım da soyunma odasına yönelirken Burak Yılmaz'ın kafasına yabancı madde atıldı.

Burak Yılmaz, soyunma odasına giderken başına aldığı madde nedeniyle tünelin girişinde yerde kaldı. Golcü oyuncu, bir süre buz tedavisi gördükten sonra soyunma odasına götürüldü. Burak Yılmaz'ın kafasında herhangi bir yarılma veya kanama olmadığı öğrenildi.

Sivas'ta Burak Yılmaz'ın Kafasına Yabancı Madde Atıldı

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİLER SOYUNMA ODASINA GİTTİ

Beşiktaş yöneticileri Ahmet Kavalcı ile Ahmet Ürkmezgil, soyunma odasına giderken Burak Yılmaz'ın son durumunu öğrendiler.

(Sporx)

Sivas\'ta Burak Yılmaz\'ın Kafasına Yabancı Madde Atıldı

Son Dakika Spor Sivas'ta Burak Yılmaz'ın Kafasına Yabancı Madde Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • op: tribünleri kışkırtan oyuncuya ceza verilmeli..vatandaşında sabrı var kardeşim önüne gelen faturayı bize kesemez sokarlar böyle düzene 3 9 Yanıtla
  • Memleketim: Bu simarik denyoyu büyütmeyin gözünüzde. Gerci hakkini vermek lazim, hocasi gibi 48 saat gözlem altinda kalmadi. 3 9 Yanıtla
  • Realist: Bizim 1000 Ali yok ortalarda. Kendini merkezbankasina yüzde 25 ile faize mi yatirdi acaba? 7 0 Yanıtla
  • Haydaaa: Sivas sen boyle gidersen kumeye kadar gider bu 6 0 Yanıtla
  • war: yapılan saygısızlık ve çekememezliktir. 5 0 Yanıtla
  • Faik: Cahil adam kim attıysa birdaha maça almayın 2 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: KENDİ DR GÖTÜRSELERDİ ..GOL GÜZELDİ.. 2 1 Yanıtla
  • Adil Kota: Devamlı elini kulağına götürüp tribünlere cins cins hareketler yapıyor.Ama yabancı madde atmak çözüm değil.Burak kardeşimiz gerekli cezaları alırsa bu tür hareketler yapmaz diye düşünüyorum. 2 0 Yanıtla
  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement