Sivas'ta Cep Telefonu Çekmeyen Köy Kalmayacak - Son Dakika
Genel

Sivas'ta Cep Telefonu Çekmeyen Köy Kalmayacak

- Sivas'ta cep telefonu çekmeyen köy kalmayacak Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas'ta cep telefonu çekmeyen, interneti olmayan köy kalmayacağını söylediSİVAS - Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas'ta cep telefonu çekmeyen, interneti olmayan köy kalmayacağını söyledi.

21.12.2018 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Sivas'ta cep telefonu çekmeyen köy kalmayacak

Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas'ta cep telefonu çekmeyen, interneti olmayan köy kalmayacağını söyledi

SİVAS - Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas'ta cep telefonu çekmeyen, interneti olmayan köy kalmayacağını söyledi.

Sivas'ta geçtiğimiz aylarda cep telefonu çekmeyen köylerde iletişim sağlayabilmek için evlerin çatılarına çıkmak zorunda kalanlar, elektrik direklerine çıkanlar gündem olmuştu. Sivas merkez köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Sivas Valisi Salih Ayhan, muhtarlara hitaben yaptığı açıklamada cep telefonu çekmeyen ve interneti olmayan köy kalmayacağını söyledi.

Sivas İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programda konuşan Ayhan, "Köylerdeki temel sorunlardan birinin de GSM operatörlerinin çekmemesi. Zaman geçtikçe ihtiyaçlar da değişiyor. Artık tüm köyler internet altyapısı istiyor. Sivas'ta kısa zamanda telefonu çekmeyen, interneti olmayan köy kalmayacak. Hızlı bir şekilde tüm talepleri ve ihtiyaçları yerine getirebiliyoruz" dedi.

Sivas\'ta Cep Telefonu Çekmeyen Köy Kalmayacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Sivas'ta Cep Telefonu Çekmeyen Köy Kalmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement