Sivas'ta Fetö Operasyonunda 4'ü Avukat 6 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Fetö Operasyonunda 4'ü Avukat 6 Kişi Tutuklandı

SİVAS'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 14 kişiden 4'ü avukat 6 kişi tutuklandı.

14.08.2016 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVAS'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 14 kişiden 4'ü avukat 6 kişi tutuklandı. Öte yandan sabahın erken saatlerinde yapılan operasyon ile 1 polis memuru ve 10 zabıt katibi gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin 5 gün önce düzenlediği operasyonda gözaltına alınan M.G., S.G. ve İ.B. ile avukatlar H.İ.D., D.F., E.Ö., Ö.N., İ.Ö., Ü.D.G., F.S., R.Ö., R.H., B.T. ve E.C. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli avukatlardan Ö.N., E.Ö., F.S. ve H.İ.D, ile SODES projesi kapsamında çalıştıkları belirtilen S.G. ve M.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

10 ZABIT KATİBİ GÖZALTINA ALINDI

Bu arada Sivas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerinin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sabahın erken saatlerinde başlattığı operasyon ile Sivas Adliyesi'nde görev yapan 10 zabıt katibi ve 1 polis memuru gözaltına alındı. Zabıt katipleri Ö.B., B.P., K.B., H.S., Y.T., E.K., N.K., A.U., Z.U. ve Y.A. ile polis memuru R.B. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Öte yandan adresinde bulunamayan zabıt katibi N.Y.'nin yakalanması için de çalışma başlatıldı. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Fetö Operasyonunda 4'ü Avukat 6 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement