Sivas'ta "İzdes Projesi" Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta "İzdes Projesi" Toplantısı

Sivas\'ta "İzdes Projesi" Toplantısı

Sivas’ta İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) projesi toplantısına katılan İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Erkan Kılıç, "Bakanlık olarak sahaya dokunmak istiyoruz" dedi.

29.12.2017 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta İzleme ve Değerlendirme Sistemi (İZDES) projesi toplantısına katılan İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Erkan Kılıç, "Bakanlık olarak sahaya dokunmak istiyoruz" dedi.

İZDES projesi kapsamında Sivas'a gelen Kılıç, İl Özel İdaresi Meclis Salonu'nda, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlarla görüştü. Toplantıya, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, Jandarma Genel Komutanlığı Lojistik Komutanı Tuğgeneral Abdullah Koçum, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Alpaslan Yılmaz, Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Geyim, Emniyet Genel Müdürlüğü Haberleşme Daire Başkanı Kemal Şahin, sivil toplum örgütü temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

İZDES projesiyle ilgili çalışma yürütmek üzere Sivas'a geldiklerini belirten Kılıç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun projeye çok önem verdiğini söyleyerek, projenin çağdaş yönetim anlayışında verilen hizmetin kalitesinin, herhangi bir aksaklık olup olmadığı noktasında tespitinin son derece önemli olduğunu ifade etti.

Hata yapılan ve vatandaşın memnun olmadığı noktaların tespit edilip düzeltilmesi gerektiğini dile getiren Kılıç, "Sivas'ta İçişleri Bakanlığının yürütmüş olduğu hizmetlerin hangi aşamada olduğunu tespit etmeye çalışacağız. İçişleri Bakanlığının vermiş olduğu temel hizmetler, güvenlik hizmetleri noktasında 155 ve 156'ya yapılan ihbarlar, bu ihbarlara zamanında güvenlik kuvvetlerimiz ulaşmış mı? Vatandaşın sorununu çözüp çözmediği, yine nüfus hizmetleri başta kimlik kartı olmak üzere, pasaport, sürücü belgesi noktasında verilen hizmetlerde bir eksikliğimiz, aksaklığımız var mı? Bunları tespit etmeye çalıştık. Şehitlerimiz ve gazilerimizle ilgili olarak verilen hizmet hangi noktada, bunlarla ilgili olarak ziyaretlerimizi yaptık. Sivas'ta yaşayan göçmenlerle ilgili olarak İçişleri Bakanlığının vermiş olduğu hizmet noktasında bir sıkıntı yaşanıp yaşanmadığını tespit etmeye çalıştık. İçişleri Bakanlığı olarak sahaya dokunmak istiyoruz. Bu yönetim anlayışı günümüzde bütün çağdaş ve modern ülkelerin uygulamış olduğu yönetim metodudur, biz bunu uygulamaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından toplantı, basına kapalı devam etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta 'İzdes Projesi' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı
    15:18 İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı

    60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek, Sarıyer Tarabya'da yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Taksiciler, olayı protesto ederek can güvenliklerinin sağlanmasını istedi. İran uyruklu şüpheli, sivil polisler tarafından yakalandı.

  • Aksaray'da Genç Gasp Edilmeye Çalışıldı, Darp Edilerek Hastanelik Oldu
    15:17 Aksaray'da Genç Gasp Edilmeye Çalışıldı, Darp Edilerek Hastanelik Oldu

    Aksaray'ın Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan bir parkta arkadaşlarıyla gezen genç, gasp etmeye çalışan bir şahıs tarafından darp edildi. Gasp edemeyince sinirlenen şüpheli, genç üzerinde şiddet uygulayarak hastanelik etti. Olayın ardından genç ve arkadaşları hızla parktan uzaklaşarak durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yaralı genç, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı
    15:17 Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

    Gümüşhane'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. İstihbari çalışmalar sonucunda, Malatya'dan temin edilen uyuşturucu maddelerin Gümüşhane'ye getirileceği bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 14 gram metamfetamin, 2,6 gram kubar esrar, 5,5 gram bonzai ve 2 adet sentetik uyuşturucu bulundu. 3 kişi gözaltına alındı, 2 kişi serbest bırakıldı ve Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Vatandaşları Ağırladı
    15:16 Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın Vatandaşları Ağırladı

    Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, makamında vatandaşları ağırlayarak hayırlı olsun dileklerini kabul etti. Başkan Aydın, yeni dönemde yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi.

  • Osmangazi Belediyesi'nin eski müdürü Yüksel Aslan vefat etti
    15:16 Osmangazi Belediyesi'nin eski müdürü Yüksel Aslan vefat etti

    Osmangazi Belediyesi'nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, amansız hastalık sonucu vefat etti. Belediye bahçesinde düzenlenen törende mesai arkadaşları tarafından dualarla uğurlandı.

  • Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Muhtarlarla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    15:15 Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Muhtarlarla İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte yeni dönem muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Yalçın, muhtarları tebrik ederek sunulan hizmetlerin kalitesinden bahsetti.

  • Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı
    15:14 Ordu Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mobilyası Üreterek Tasarruf Sağladı

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, parklara konulan malzemeleri kendi atölyelerinde üreterek yaklaşık 49 milyon lira tasarruf sağladı. Büyükşehir Belediyesi, 5 yıldır tüm alanlarda düşünen, üreten ve yarışan Ordu düşüncesini uygulayarak 19 ilçede birçok park inşa etti ve mevcut parklara modern bir kimlik kazandırdı.


Advertisement