Sivas'ta Okul Müdürleri Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Okul Müdürleri Toplantısı

Sivas'ta okul müdürleri toplantısı yapıldı.

21.06.2016 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta okul müdürleri toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda, "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında ayın birincisi seçilen okullara İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy tarafından plaket verildi.

Programda "Beyaz Bayrak" almaya hak kazanan okulların sertifikalarını Halk Sağlığı İl Müdür Vekili Abdullah Kurt verdi.

Ödül töreninin ardından İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Beslenme Dostu Okullar Programı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı içerisinde gerçekleştirilen önemli proje ve elde edilen başarılara dikkat çekti.

Okullarda güzel çalışmalar yürütüldüğünü belirten Altınsoy, TÜBİTAK başarılarına işaret ederek, "47. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında öğrencilerimiz 5 birincilik, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Ben bu okullarımızı, idareci, öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Geçen yıl 40 okulda yapılan bilim fuarı çalışmaları bu yıl 90 okulumuzda yapılmış ve bu artış bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Temennimiz önümüzdeki yıllarda bu okulların sayısının katlanarak artmasıdır." ifadelerini kullandı.

Toplantı, okul müdürlerinin görüş, öneri ve taleplerini belirtmesinin ardından sona erdi.

Programa Maarif Müfettişleri Başkanı Cengiz Atalay, milli eğitim müdür yardımcıları Harun Tan ve Ahmet Sevim ile şube müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Okul Müdürleri Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement