Sivas'ta Tır-Minibüs Çarpışması: 4 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Tır-Minibüs Çarpışması: 4 Ölü, 3 Yaralı

Sivas\'ta Tır-Minibüs Çarpışması: 4 Ölü, 3 Yaralı

Sivas-Malatya kara yolunda E.Ç. idaresindeki tır ile Kangal Seyahat'e ait Muammer Biçil yönetimindeki yolcu minibüsü çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

29.05.2023 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta tır ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, E.Ç. (57) idaresindeki 44 NS 746 plakalı tır ile Kangal Seyahat'e ait Muammer Biçil (46) yönetimindeki 58 ED 969 plakalı yolcu minibüsü, Sivas- Malatya kara yolunun Yağdonduran mevkisinde çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine AFAD, sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada minibüs sürücüsü Biçil ile araçta bulunan Mehmet Açıkgöz (46), İhsan Mahti (51) ve Yılmaz Akpınar (52) hayatını kaybetti, tır şoförü E.Ç ile Metin Güler (61) ve komiser yardımcısı Mehmet Cansever (30) yaralandı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı.

Vali Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu sabah saat 9.00 sıralarında Yağdonduran mevkisinde meydana gelen trafik kazasında maalesef 4 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3 vatandaşımız da yaralı durumda. Bunlardan birisinin durumu kritik, diğerleri hafif yaralı durumda. Kazanın tırdaki dorsenin kayarak minibüsün üzerine devrilmesi sonucu meydana geldiğini düşünüyoruz. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı." dedi.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Şimşek, yaralıların Sivas Devlet Hastanesi ve çevredeki hastanelere kaldırıldığını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Tır-Minibüs Çarpışması: 4 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement