Sivas'ta Tügva Öncülüğünde 'Evet' Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Tügva Öncülüğünde 'Evet' Yürüyüşü

Sivas\'ta Tügva Öncülüğünde \'Evet\' Yürüyüşü

SİVAS'ta Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla oluşturulan bir grup, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için 'Türkiye için evet yürüyüşü' yaptı.

08.04.2017 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVAS'ta Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla oluşturulan bir grup, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için 'Türkiye için evet yürüyüşü' yaptı.

TÜGVA öncülüğünde kentte faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla 'Türkiye için evet yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe Ak Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Memur-Sen İl Temsilcisi Halil İbrahim Temiz, TÜGVA İl Başkanı Erhak Çınar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yürüyüşe ayrıca Sivas Atlı Cirit, Binicilik ve Savaş Sanatları Kulübü atlı birlikleri de katıldı. Sivas Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde 4 İşletme Kavşağı'ndan başlayan yürüyüş İnönü Bulvarı üzerinde devam etti. Yürüyşe katılanlar 'En güçlü gelecek, evet ile gelecek' solaganı attı. Yürüyüş kent meydanında sona erdi. Yürüyüş sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan TÜGVA İl Başkanı Erhak Çınar, "Binlerce yıllık Türk Devlet geleneğinde var olan tek liderlik yerine, başka başka medeniyetlerden devşirilme parlementer sistemle serpilmesi için önünde hiçbir engel olmayan Türkiye Cumhuriyeti, kavgalara ve krizlere mahkum edildi. Çift başlılık, milletin vekillerinin görevlerini yapmalarına engel olmakla kalmadı, vefalı Türk'ün şahlanması her seferinde Çankaya tarafından veto edildi. Şimdi bizler her türlü geriletmeci ve durdurmacı müdahaleye karşı bu ülkenin gerçek sahiplerinin arasından çıkacak milli liderimizle sonuna kadar yürümek için 'evet' diyoruz" ifadelerini kullandı.

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Tügva Öncülüğünde 'Evet' Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement