Eşini Bıçaklayarak Öldüren Afganistan Uyruklu Genç Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Eşini Bıçaklayarak Öldüren Afganistan Uyruklu Genç Tutuklandı

Sivas'ta eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddası ile gözaltına alınan Afgan genç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

22.01.2018 21:08  Güncelleme: 01:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta Afganistan uyruklu eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

AFGAN GENÇ TUTUKLANDI

Altuntabak Mahallesinde eşini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Faysal İbrahimi (21) ile olay sırasında yanında bulunan komşusu Muqim Amiri, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İbrahimi çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Amiri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eşini Bıçaklayarak Öldüren Afganistan Uyruklu Genç Tutuklandı

CENAZE MORGDA BEKLETİLİYOR

Öte yandan otopsi işlemleri tamamlanan Halime Sedat'ın cenazesinin yakınlarına teslim edilmek üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin morgunda bekletildiği öğrenildi.

Türkiye'ye 1,5 yıl önce gelen Afganistan uyruklu 4 çocuk annesi Bibi Halime Sedat (32), komşusu Muqim Amiri'nin Altıntabak Mahallesi 12. Sokaktaki evinde, tartıştığı eşi Faysal İbrahimi tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Eşini Bıçaklayarak Öldüren Afganistan Uyruklu Genç Tutuklandı
Eşini Bıçaklayarak Öldüren Afganistan Uyruklu Genç Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Eşini Bıçaklayarak Öldüren Afganistan Uyruklu Genç Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • sadik: afganistandan pakistandan özbekistandan kirgizistandan gelen katiller ve cete kuran bu sahislar oturma izini olmadan sebest geziyorlar ama avrupada bu katiller kuzu gibi 3 0 Yanıtla
  • Anadolu : Adam 21 yaşında kadın 32 yaşında hemde dört çocuklu ilk yanlış adımı evlendikleri zaman atmışlar zaten. 1 1 Yanıtla
  • HAKAN: NE KADAR İŞE YARAMAZ VARSA TOPLANDI TÜRKİYEYE 4.5 MİLYON SURİYELİ VAR AFGANLAR PAKİSTANLILAR ,AFRİKALILAR AKSARAY YENİKAPIYA GİRİLMİYOR BENCE ÜLKEMİZE BU KADAR RAHAT GİREMEMELİLER, BU ÜLKE BİZİM ONLARIN DEĞİL , ALLAHAŞKINA BUNA BİR ÇARE ARTIK,, 2 0 Yanıtla
  • Javic: Bakın siyasi olarak değil, araştırma konusu olarak söylüyorum,,, afgan larda kadına zerre kadar haysiyet gösterimez, bu onların kültürel gururu... Kadına değer vereni aşağılarlar,, devlet ve millet birlik beraberlik arzusunu hiç birinin içinde göremezsiniz. Kültürsüz lük o derece ki kendi ideolojisi hariç kimsenin yaşama hakkı dahi olmadığı na inanırlar.. Türkiye ye gelen yabancılar içerisinde gözlemlediğim en medeni saygılı toplumla barışık kültürlü anlayışlı olanlar Irak lı,, yanlısım olabilir ama gözlem hep bunu gösteriyor.. 0 1 Yanıtla
  • kimin eli kimin cebinde: elin afganınıda bizim hapishanelerde besliycekler. bitmediler gitti. 1 0 Yanıtla
  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı
    18:28 Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yönlendirilerek 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya teslim edildi.


Advertisement