Sivas'taki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Sivas'taki Trafik Kazası

Sivas'ın Şarkışla İlçesi Yakınlarında 3 Kişinin Hayatını Kaybettiği Trafik Kazasında, 26 Kişinin Yaralandığı Bildirildi.

30.06.2008 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Şarkışla ilçesi yakınlarında 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında, 26 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şarkışla ilçesine bağlı Gürçayır Beldesi girişinde meydana geldi. Tali yoldan Sivas- Kayseri karayoluna giriş yapan Burak Erdoğmuş yönetimindeki minibüs, yaklaşık 50 metre ilerledikten sonra ters dönüş yaptığı sırada, Kayseri'den Sivas istikametine giden İbrahim Kıvrak yönetimindeki 35 AU 728 plakalı midibüs ile çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü Erdoğmuş ile midibüs sürücüsü Kıvrak olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan 27 yolcu ise ambulans ve yoldan geçen araçlarla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Perihan Özden isimli yaralı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Hastanede tedavi altına alınan 26 yaralıdan 6'sı Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazayı anlatan yaralı yolcular, Erzincan'a geziye gittiklerini ve Şarkışla ilçesine geldiklerinde bir akaryakıt istasyonunda mola verdiklerini söyledi. Moladan sonra Nevşehir'e doğru yola çıktıklarında bazılarının eşyalarını unuttuklarını ifade eden yolcular, geri döndüklerinde kazanın meydana geldiğini kaydetti.

Bu arada kazada hayatını kaybeden Erdoğmuş'un, Sivas'ta yayın yapan yerel bir televizyonunun muhabirliğini yaptığı öğrenildi.

(İG-MSA-RA-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sivas'taki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement