Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas\'tan Kısa Kısa

Şarkışla ilçesine bağlı Cemel beldesinde, belediye vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtılıyor.

07.04.2017 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla ilçesine bağlı Cemel beldesinde, belediye vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtılıyor.

Cemel Belde Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldede ağaçlandırma seferberliği kapsamında her aileye evlerinin bahçelerine dikilmek üzere 1 ıhlamur ve ailenin seçtiği 2 farklı cinste meyve fidanı verdiklerini söyledi.

Beldeyi ağaçlandırmak için çalışmalar yürüttüklerini belirten Bulut, dikilen ağaçların meyvelerini yemeye başladıklarını aktaran Bulut, "Atalarımız 1 yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek, 10 yıl sonrasını düşünüyorsan ağaç dik, 50 yıl sonrasını düşünüyorsan nesil yetiştir buyurmuşlardır. Biz de bu düsturla hizmet etmeye çalışıyoruz." dedi.

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı

Şarkışla ilçesinde Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla programlar düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay ile beraberindeki polisler, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Çağlayan Öztürk ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz'u makamlarında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Pektaş, 172 yıllık bilgi birikimini modern çağın imkanlarıyla birleştirerek kendini sürekli geliştiren Türk polis teşkilatının dünya çapında önde gelen teşkilatlardan birisi olduğunu söyledi.

Polisin, vatandaşın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev yaptığını ifade eden Kaymakam Pektaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. yılını kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement