Sivas Valisi Barut, İmranlı İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Sivas Valisi Barut, İmranlı İlçesini Ziyaret Etti

Sivas Valisi Alim Barut, İmranlı ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

13.05.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valisi Alim Barut, İmranlı ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, çeşitli gezi ve incelemelerde bulunmak üzere İmranlı ilçesine giden Barut, ilçede yapılan yatırımları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İlk olarak, İmranlı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Barut, Kaymakam İshak Çınar'dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Barut, daha sonra Kaymakamlık Toplantı Salonuna geçerek, hayırsever vatandaşlar tarafından ilçeye yapılması planlanan yeni yurt binasının protokol imza törenine katıldı.

Barut, "Burada çok güzel bir iş için bir araya geldik. Eğitime katkı sağlamak son derece önemlidir. Toplumların ve ülkelerin gelişmesi eğitime bağlıdır. Bu güzel binalarda eğitim adına iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Gençlerimiz teknolojinin sunduğu modern imkanlardan faydalanacak. Bu güzel proje İmranlı ilçemize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Protokol töreninin ardından Vali Barut, İmranlı Belediye Başkanı Pehlül İşleyen'den ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Barut daha sonra Gençlik ve Kadın Merkezinin açılış törenine katıldığı belirtildi.

İlçe merkezinde esnafları da ziyaret eden Barut, esnaflar ile bir süre sohbet ettikten sonra, Karacaören Jandarma Karakolu ile Karacaören ve Türkeşlik köylerini ziyaret etti.

Vali Barut'a geziside İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Vali Yardımcıları Mehmet Şerif Olcaş, Turgay İlhan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, İl Jandarma Alay Komutanı Bektaş Arslan, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve diğer yetkililer eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas Valisi Barut, İmranlı İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement