Sivas Valisi Gül'e Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

Sivas Valisi Gül'e Ziyaretler

Sivas Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Coşkun Erkmen ve beraberindeki heyet ile muay thai Avrupa ve Türkiye Şampiyonu Alperen Turan Arıs, Vali Gül'ü makamında ziyaret etti.

01.03.2017 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Coşkun Erkmen ve beraberindeki heyet ile muay thai Avrupa ve Türkiye Şampiyonu Alperen Turan Arıs, Vali Gül'ü makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 1-7 Mart 2017 Muhasebeciler Haftası dolayısıyla Sivas Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Coşkun Erkmen ve beraberindeki heyeti Vali Gül'ü ziyaret etti.

Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, muhasebecilerin önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade etti.

Maliyenin yaptığı ya da yapmakta olduğu birçok işi şimdi muhasebecilerin yaptığına değinen Gül, "Bu anlamda da hem devletin yükünü azaltıyor hem de vatandaşa yardımcı oluyorsunuz. Sizin işinizi iyi yapmanız mükellefinde, devletin de işine yarar. Bu açıdan mesleğinizin ayakta durması, güçlenmesi lazım." ifadelerini kullandı.

Erkmen de hafta dolayısıyla düzenledikleri etkinlikler ve çalışmaları hakkında Gül'e bilgi verdi. Kentin sanayicisine, esnafına ve tüccarına hizmet verdiklerini vurgulayan Erkmen, Sivas'ta 336 meslek mensubu ile bu görevi yerine getirdiklerini aktardı.

Muay Thai Avrupa ve Türkiye Şampiyonu Arıs'tan ziyaret

Muay Thai Avrupa ve Türkiye Şampiyonu Alperen Turan Arıs ve beraberindeki milli takım antrenörleri Ekrem Arıs ile Erhan Çetiner, Vali Gül'ü makamında ziyaret etti.

Gül, Hırvatistan'da 22- 29 Ekim tarihlerinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda birincilik elde eden Arıs'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Her branşta olduğu gibi muay thai sporunda da Avrupa'dan derece ile dönmenin sevindirici olduğunu vurgulayan Gül, sporun her branşının gençler arasında yaygınlaştırılmasının önemine işaret ederek, zararlı alışkanlıkların yerini sporun alması gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas Valisi Gül'e Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement