Sivas Valisi Kaza Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Sivas Valisi Kaza Geçirdi

Sivas Valisi Kaza Geçirdi

Sivas Valisi Ali Kolat Kayseri dönüşü ölümden döndü. İçinde bulunduğu araç yoldan çıktı.

03.03.2012 18:57  Güncelleme: 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta trafik kazası geçiren Vali Ali Kolat'a, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri'de yapılan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nın bölge toplantısından dönen Sivas Valisi Ali Kolat'ın makam aracı yoğun kar yağışı nedeniyle Taşlıdere mevkiinde aşırı buzlanmadan dolayı yoldan çıkarak, şarampole yuvarlandı. Kazada Vali Kolat, eşi İlksen Kolat, Vali Koruması Aydın Demir ve valinin şoförü Mehmet Nadir hafif şekilde yaralandı. Yaralananlar Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ayakta tedavi gören Vali Kolat, "Allah'a şükür

bir şey yok. Tabii zemin buzluydu. Taşlıdere mevkiinde buzlanma olmuş. Araba burada kontrolünü kaybederek sol şeride girerek takla attı. Alah'a şükür bende, hanımefendide, korumada ve şoförümüzde bir şey yok. Onlarda kontrol oldular. İçlerinde en iyisi benim. O saatten bu yana ayaktayım" ifadelerini kullandı.

MECNUN ODYAKMAZ'DAN VALİYE ZİYARET

'Şike' davası kapsamında 8 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinden geçtiğimiz günler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan ve kar yağışı nedeniyle uçağı Kayseri'ye iniş yapan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, karayoluyla geldiği Sivas'ta Vali Kolat'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Valisi Kaza Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement