Başkanın sekreterini öldüresiye döven saldırgandan "Neden" sorusuna akılalmaz yanıt: Kendi yaptı - Son Dakika
3.Sayfa

Başkanın sekreterini öldüresiye döven saldırgandan "Neden" sorusuna akılalmaz yanıt: Kendi yaptı

Sivas Ziraat Odası Genel Sekreteri Bekir Yıldız'a yumruk ve sopalarla saldırıp bir gözünü kaybetmesine neden olan iki şahıs adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde basın mensuplarının, "Neden darp ettiniz?" sorusuna şahıslardan birinin, "Biz saldırmadık, öyle bir şey yapmadık, kendi yaptı" demesi pes dedirtti.

27.01.2023 21:08  Güncelleme: 23:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Ziraat Odası Genel Sekreteri Bekir Yıldız, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde evinden çıkıp arabasına binerken saldırıya uğradı. Yumruk ve sopalarla darp edilerek ağır yaralanan Yıldız, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılarak ameliyathaneye alındı.

İKİ KİŞİ YAKALANDI

Yıldız'ın bir gözü görme yetisini tamamen kaybetti. Olayın ardından inceleme başlatan polis ekipleri Yıldız'ı darp eden K.T ve H.T isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

"BİZ SALDIRMADIK, KENDİ YAPTI"

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen şahıslar hakim karşısına çıkartıldı. Şahıslardan biri ise adliye girişinde basın mensuplarının yönelttiği neden darp ettiniz sorusuna; "Biz saldırmadık, öyle bir şey yapmadık, kendi yaptı." dedi.

Başkanın sekreterini öldüresiye döven saldırgandan "Neden" sorusuna akılalmaz yanıt: Kendi yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Başkanın sekreterini öldüresiye döven saldırgandan 'Neden' sorusuna akılalmaz yanıt: Kendi yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Necati Kaya: Adaletin durumunu çozmüşler. 9 0 Yanıtla
  • Mustafa Aksoy: Ne yane kabul mi edecekti en az 6 yıl yatarı var 8 0 Yanıtla

Advertisement