Sivasspor'dan Beşiktaş maçı sonrası hakeme olay gönderme - Son Dakika
Spor

Sivasspor'dan Beşiktaş maçı sonrası hakeme olay gönderme

Süper Lig'de oynanan Beşiktaş maçı sonrası Sivasspor, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler'e tepki gösterdi. Resmi hesaptan fotoğraf paylaşan kırmızı beyazlılar, hakemi siyah beyaz olarak gösterdi.

28.12.2020 21:51  Güncelleme: 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demir Grup Sivasspor, Beşiktaş maçının ardından hakem Arda Kardeşler ile ilgili çok tartışılacak bir paylaşım yaptı.

Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor, deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 yenildi. Siyah-beyazlıların 19. dakikada Güven Yalçın'la kaydettiği golün öncesinde Rosier'in taç çizgisinde topukla verdiği pas ise tartışmalara yol açtı.

Sivassporlu futbolcular Güven'in golü sonrasında uzun süre bir önceki pozisyonda Rosier'in topu taçtan çevirdiğine dair itirazlarda bulundularsa da VAR incelemesi sonrasında orta hakem Arda Kardeşler golün geçerli olduğuna hükmetti.

Sivasspor hakemi kararttı!

SİYAH BEYAZ OLARAK PAYLAŞTILAR

Maçtan 3-0 yenik ayrılan Sivasspor, maçın ardından sosyal medya hesaplarından hakem Arda Kardeşler'e imalı bir paylaşımda bulundu.

Maçın skor tabelasını ve futbolcular ile hakemin olduğu fotoğrafı paylaşan kırmızı-beyazlı kulüp müsabakanın hakemi Arda Kardeşler'i siyah-beyaza çevirdi. Yapılan bu paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim topladı.

Sivasspor\'dan Beşiktaş maçı sonrası hakeme olay gönderme
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor'dan Beşiktaş maçı sonrası hakeme olay gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • anadolu: RIZA HOCAYI DA SİYAH BEYAZ YAPIN..TAM OLSUN.. 2 0 Yanıtla
  • OBJEKTİF: tamamda arkadaş 3 dakika var incelemesi yapıldı arda kardeşler var a gitmese tamam suçlu ama var hakemleri 3 dakika inceledi pozisyonu algı yapmaya gerek yok. yazık bir de 1 pozsiyona odaklanmamak gerek beşiktaş iyi top oynuyor ve güzel gidiyor çok abartılıyor 0 2 Yanıtla

Advertisement