Sivasspor'un Eski Oyuncusu Vitaly Dyakov: Fenerbahçe Felaket Durumda - Son Dakika
Spor

Sivasspor'un Eski Oyuncusu Vitaly Dyakov: Fenerbahçe Felaket Durumda

Sivasspor'un eski futbolcusu Vitaly Dyakov, Fenerbahçe-Zenit eşleşmesini Rus basınına yorumladı. Dyakov, "Fenerbahçe korkunç bir durumda. Geçen sene böyle değillerdi. Zor zamanlardan geçiyorlar ve şu anda küme düşme hattındalar. Lig bu sezon onlar için zaten bitti." dedi.

17.12.2018 18:38  Güncelleme: 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Rusya Premier Lig takımlarından Zenit ile eşleşti. Fenerbahçe - Zenit eşleşmesini bir dönem Sivasspor'da forma giyen Dyakov, Rus basınına yorumladı.

"FENERBAHÇE KORKUNÇ DURUMDA"

Dyakov, Rus basınında Sport Express'e yaptığı yorumda Fenerbahçe'nin korkunç durumda olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı: "Fenerbahçe korkunç bir durumda. Geçen sene böyle değillerdi. Zor zamanlardan geçiyorlar ve şu anda küme düşme hattındalar. Lig bu sezon onlar için zaten bitti. Hocaları görevden alındı. Şampiyonlar Ligi'ne giremediler ve ligdeki durumları da tam anlamıyla felaket."

(Futbol Arena)

Sivasspor\'un Eski Oyuncusu Vitaly Dyakov: Fenerbahçe Felaket Durumda

Son Dakika Spor Sivasspor'un Eski Oyuncusu Vitaly Dyakov: Fenerbahçe Felaket Durumda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Fatih: Puhaha herkes dalgaya almis bu ezikleri 10 5 Yanıtla
  • ferdi güneş: feneri yenmeyen takım kalmadı işleri zor 13 1 Yanıtla
  • türk: yazın bunu bir yerlerinize fener ligi gs nin üstünde bitirecek 3 9 Yanıtla
  • Rizeli: Fb den cacık olmaz 8 3 Yanıtla
  • Ali baba: Gorüsürüz 2 7 Yanıtla Rambo Dortmund: saat gaçta 4 1
  • anıl: bu ülkede tek büyük derbi var f.b - gs böyle olduğunu düşürsek hadi f.b konusuna gs yazsın ezeli rakipde 8taş (bjk) taraftarları neden böyle 2 büyük takımın konularına yazar anlamış değilim ama bin yıl geçse asla bir f.b - gs derbisi gibi bir maçı göremicek olan 8taşlı taraftar kendini sosyal mesyada tatmin ediyo yazık kıyamam yaa 5 3 Yanıtla
  • anıl: olum bu kim laa yorum yapmış :) arkadaş klavyesi olan konuşuyo sen kimsin arkadaşım sanamı kaldı fenerahçenin durmunu yorumlamak zaten bu ülkede kötülükden beslenen yorumcuher kanalda var şükür 3 sandalye bir masa ile ülke futbolunu yöneten mümtezel sayısı fazla 0 3 Yanıtla

Advertisement