Sivassporlu Hakan Arslan ameliyat oldu! İşte dönüş tarihi... - Son Dakika
Spor

Sivassporlu Hakan Arslan ameliyat oldu! İşte dönüş tarihi...

Sivassporlu Hakan Arslan ameliyat oldu! İşte dönüş tarihi...

Demir Grup Sivasspor'dan Hakan Arslan'ın durumuna ilişkin açıklama şu şekilde: Sezon içerisinde sağ dizinde sıvı birikmesi ve ağrı şikayeti olan futbolcumuz Hakan Arslan'a menüsküs hasarı tanısı konulmuş ve tedavisi başlanarak Koronavirüs pandemisi sürecine kadar antrenmanlara ve müsabakalara...

14.05.2020 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demir Grup Sivasspor'dan Hakan Arslan'ın durumuna ilişkin açıklama şu şekilde:

Sezon içerisinde sağ dizinde sıvı birikmesi ve ağrı şikayeti olan futbolcumuz Hakan Arslan'a menüsküs hasarı tanısı konulmuş ve tedavisi başlanarak Koronavirüs pandemisi sürecine kadar antrenmanlara ve müsabakalara devam etmesi sağlanmıştır. Ancak pandemi izolasyon döneminde bireysel çalışmalarına sürekli devam eden oyuncumuzun dizindeki şikayetleri artmaya başladı ve sağlık ekibimizce yapılan kontrollerde dizindeki hasarının arttığı görüldü. Oyuncumuza cerrahi müdahale yapılmasına karar verildi.

Hakan Arslan, bugün sabah saatlerinde Kayseri Acıbadem Hastanesinde Prof. Dr. Sinan Karaoğlu tarafından sağ dizindeki menüsküs hasarı nedeniyle ameliyat edildi. Oyuncumuzun 8 hafta sonra müsabakaya hazır hale gelmesini planlanmaktadır.

Sivassporlu Hakan Arslan ameliyat oldu! İşte dönüş tarihi...

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Sivassporlu Hakan Arslan ameliyat oldu! İşte dönüş tarihi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement