Siverek'te Dev Eğitim Kompleksi İnşaatına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Siverek'te Dev Eğitim Kompleksi İnşaatına Başlandı

Siverek\'te Dev Eğitim Kompleksi İnşaatına Başlandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yüz dönüm arazi üzerinde 120 derslik ve 600 yatak kapasiteli eğitim kompleksi inşaatına başlandı.

06.06.2017 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yüz dönüm arazi üzerinde 120 derslik ve 600 yatak kapasiteli eğitim kompleksi inşaatına başlandı.

Bir süre önce Şanlıurfa Valiliği tarafından ihalesi yapılan ve ilçe merkezinden 5 kilometre uzaklıkta bulunan Karakoyun Mahallesi sınırları içerisinde yapımına başlanan kompleksin, yüz dönüm arazi üzerinde 120 derslik, 600 yataklı pansiyon ile çeşitli spor alanlarından oluştuğu bildirildi. Şube müdürleriyle birlikte inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kapanoğlu, "İlçemizde son birkaç yıl Cumhuriyet tarihinde eğitim ve öğretime en fazla yatırım yapılan yıllar oldu. Yüz dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan eğitim kompleksi ise bu yatırımları taçlandıran çok büyük bir projedir. Bu projenin kabulü için canla başla çalışan başta Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar'a, İlçe Kaymakamımız Metin Demirel'e ve ihaleyi gerçekleştiren Şanlıurfa Valiliğine teşekkür ediyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek'te Dev Eğitim Kompleksi İnşaatına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement