Siverek'te Liseler Arası Kardeşlik Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Siverek'te Liseler Arası Kardeşlik Turnuvası Düzenlendi

Siverek\'te Liseler Arası Kardeşlik Turnuvası Düzenlendi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 20 takımın katıldığı "Liseler Arası Geleneksel Kardeşlik Futbol Turnuvası" oynanan maçlarla başladı.

06.03.2017 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 20 takımın katıldığı "Liseler Arası Geleneksel Kardeşlik Futbol Turnuvası" oynanan maçlarla başladı.

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince her yıl düzenlenen turnuva oynanan ilk maçlarla start aldı. Turnuvaya 200 lise öğrencisinden oluşan 20 takım katıldı. Yaklaşık bir ay sürecek turnuva sonunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verilecek. Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir halı sahada bugün oynanan ilk maça HÜDA-PAR Siverek İlçe Başkanı Ahmet İdem ve İkra-Der Başkanı Abdulgafur Karaca katılarak başlama vuruşu yaptı. Turnuva hakkında açıklama yapan İkra-Der Eğitim Sorumlusu Mustafa Sımak geçen sene başlatılan geleneksel kardeşlik turnuvasına bu senede devam ettiklerini belirtti. Sımak, "20 takımın katıldığı turnuvada 200 genç mücadele edecek. Amacımız isminden de anlaşılacağı gibi kardeşliği, muhabbeti ve sevgiyi gençler arasında tesis etmektir. Bu vesile ile umarız gençler arasında kardeşlik tesis edilir. Tüm takımlara başarılar diliyoruz" dedi.

HÜDA-PAR İlçe Başkanı Ahmet İdem tüm takımlara başarılar dileyerek, turnuvanın gençler arasında kardeşlik ve muhabbeti pekiştirmesi temennisinde bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek'te Liseler Arası Kardeşlik Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement