Siverek'te MHP Teşkilatından Şehitleri Anma Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Siverek'te MHP Teşkilatından Şehitleri Anma Etkinliği

Siverek\'te MHP Teşkilatından Şehitleri Anma Etkinliği

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, MHP teşkilatı tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için anma programı düzenlendi.

17.08.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, MHP teşkilatı tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanlar için anma programı düzenlendi.

İlçedeki bir konakta düzenlenen etkinliğe; Siverek Kaymakamı Vural Karagül, MHP İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Gecede konuşan MHP ilçe başkanı Mustafa Fettahlı, darbe girişimiyle vatan ve bayrağa göz dikildiğini belirterek, "15 Temmuz gecesi Pensilvanya'daki terörist başı milletimize, vatanımıza ve bayrağımıza göz dikmiştir, milletimizin kendi silahıyla, kendi uçağıyla, asker kılığına girerek ülkemize 'vur' emri vermiştir. FETÖ örgütünün PKK'dan hiçbir farkı yoktur" dedi.

15 Temmuz gecesi polis teşkilatına 'gerekirse şehit oluruz' talimatı verdiğini vurgulayan Kaymakam Vural Karagül ise vatandaşların iradesine sahip çıkarak yaşanan girişimi bertaraf ettiğini kaydetti,

Yapılan konuşmaların ardından anma programına katılan ve ilk kez bir araya gelen siyasi parti temsilcileri tarafından Kaymakam Karagül'e plaket verildi. Etkinlik, ilçe müftüsü Burhan Barut'un şehitler için dua etmesiyle son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siverek'te MHP Teşkilatından Şehitleri Anma Etkinliği - Son Dakika


Advertisement