Siverek'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Siverek'ten Kısa Kısa

Siverek ilçesinde Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında işe alınacak 258 kişi için kura çekimi yapıldı.

08.05.2017 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek ilçesinde Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında işe alınacak 258 kişi için kura çekimi yapıldı.

Yenişehir Mahallesindeki spor salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimine projeye başvuruda bulunan 860 kişi katıldı.

TYÇP kapsamında çalışmaya hak kazananlar, sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı.

Listelerin ilgili kurumun ilan panolarına asılacağı ve ismi açıklanan vatandaşların ise 15 Mayıs'ta Siverek Belediyesinde işe başlayacağı öğrenildi.

-Siverek Belediyesinden eğitime destek

Siverek Belediyesi tarafından üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik "Hedef Belirleme ve Motivasyon" semineri düzenlendi.

Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen seminerde eğitim uzmanı Burak Metin, sınav öncesi öğrencilere hedef belirleme, doğru tercih yapmanın önemi ve sınavda heyecan yapmamanın önemini anlattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, yaptığı açıklamada, ilçede eğitim seviyesini yükseltmeye çalıştıklarını belirtti.

Kurum olarak eğitime önem verdiklerini ifade eden Postacı "Öğrencilerimiz daha iyi bir eğitim için koşullarını zorlasınlar. Devletin ve belediyemizin sunduğu imkanlardan yaralansınlar. İnsanın ve dolayısıyla toplumun gelişmesinin temeli eğitim düzeyini yükseltmekten üniversiteli gençlerin sayısını artırmaktan geçer" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Siverek'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement