Sivil Havacılık Genel Müdürü Yüksek'ten Rektör Erdal'a ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sivil Havacılık Genel Müdürü Yüksek'ten Rektör Erdal'a ziyaret

Sivil Havacılık Genel Müdürü Yüksek\'ten Rektör Erdal\'a ziyaret

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal'ı makamında ziyaret etti.

30.04.2021 09:40  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rektörlük Ofisi'nde gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Yüksek ve Prof. Dr. Erdal, eğitimde dijitalleşmenin sivil havacılık alanındaki önemi ve sivil havacılık alanında geniş kitlelere nitelikli e-öğrenme hizmetleri sunmak gibi konularda kurulacak olası iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Erdal, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün, Türk sivil havacılığının emniyet ve güvenliğini belirlenen uluslararası standartlar çerçevesinde sağlamak için çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.Rektör Erdal, Anadolu Üniversitesinin açık ve uzaktan eğitim alanında 40 yılı aşan tecrübesiyle, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğümüz ile başta eğitim alanı olmak üzere, ihtiyaç duyulan her alanda iş birliği gerçekleştirmeye hazır olduğunu da sözlerine ekledi. Prof. Dr. Yüksek ise Anadolu Üniversitesinin açık ve uzaktan öğrenme alanındaki tecrübesinden faydalanarak, sivil havacılık alanındaki eğitim hizmetlerini çağın gerektirdiği uzaktan eğitim ortamlarına uyarlamak için verimli bir görüşme gerçekleştirildiğini, yakın zamanda somut iş birlikleri için Rektör Erdal ile tekrar bir araya gelmeyi arzuladıklarını ifade etti.

Pandemi önlemleri alınarak gerçekleşen ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından Rektör Erdal'ın Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek'i uğurlamasıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sivil Havacılık Genel Müdürü Yüksek'ten Rektör Erdal'a ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement