Sivrihisar Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ne Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Sivrihisar Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ne Kavuştu

Sivrihisar Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi\'ne Kavuştu

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kavuştu.1985 yılında hizmete giren Sivrihisar Devlet Hastanesi'nde yıllardır eksikliği hissedilen Yoğun Bakım Ünitesi törenle açıldı.

17.04.2012 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kavuştu.

1985 yılında hizmete giren Sivrihisar Devlet Hastanesi'nde yıllardır eksikliği hissedilen Yoğun Bakım Ünitesi törenle açıldı.

Törene, Sivrihisar Kaymakamı Hüseyin Çakırtaş, Sivrihisar Belediye Başkan V. Çetin Kavas, Eskişehir İl Sağlık Müdür Yard. Mine Akbay, Başhekim Opr.Dr. Hüseyin Pala, İlçe Sağlık Grup Başkanı Hamdiye Yılmaz Nemli, Hastane Müdürü Ergün Utaş, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yüce, Nasreddin Hoca ve Dümrek Belediye Başkanları ile hastaneye iki özel oda yaptıran Ertuğrul Tezgören katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hastane Başhekimi Opr.Dr. Hüseyin Pala,

Hastanenin diyaliz, ameliyathane, dahiliye, çocuk, diş poliklinikleri ve acil üniteleri ile hizmet verdiğini belirterek, "Yaptığımız çalışmalar ile hastanemizin

1. katına 5 yatak kapasiteli yoğun bakım ünitesi oluşturduk. Yakın zamanda başlayacak ek bina ile de hastanemiz daha kapsamlı hizmet verecektir. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ederim" deedi.

Konuşmaların ardından hastaneye açılışından bu yana emeği geçenlere, Kaymakam Hüseyin Çakırtaş, Belediye Başkan V. Çetin Kavas ve

Başhekim Opr. Dr. Hüseyin Pala tarafından plaket verildi.

Tören Yoğun Bakım Ünitesi'nin açılışı ile sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivrihisar Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ne Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement