Sixpence None The Richer, İstanbul'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Sixpence None The Richer, İstanbul'da

Sixpence None The Richer, İstanbul\'da

Sixpence None The Richer, 25-26 Nisan Tarihlerinde Number One Group Sponsorluğunda Jolly Joker Sahnesinde!

13.04.2012 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müzik türlerinin sınırlarını zorlayan, modern müzik anlayışı ile dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan efsanevi grup Sixpence None The Richer, GNL Entertainment organizasyonuyla, Number One Group sponsorluğunda 25 Nisan'da İstanbul Jolly Joker'de ve 26 Nisan'da Ankara Jolly Joker'de sevenleriyle buluşuyor!

90'lar gençliğinin hafızasında yer eden "Kiss Me", "There She Goes" ve Don't Dream It's Over" parçalarıyla Grammy adaylıkları kazanan Sixpence None The Richer, GNL Entertainment organizasyonu ilk defa Türkiye'ye geliyor. Efsanevi grup, 25 Nisan'da İstanbul ve 26 Nisan'da Ankara Jolly Joker sahnesinde vereceği konserlerle, Türkiye'deki hayranları ile buluşacak.

Uzun bir aradan sonra 2012 baharında çıkaracakları yeni albümleri öncesi GNL Entertainment organizasyonuyla Türkiye'de sahne alacak olan Sixpence None The Richer, yepyeni şarkıları ve sıradışı sahne şovlarını İstanbul ve Ankara Jolly Joker'de müzik severlere sunacak.

Sixpence None The Richer biletleri; Biletix internet sitesinden, gişelerden ve İstanbul - Ankara için etkinlik mekanı kapısından temin edilebilir. Organizasyonun resmi medya sponsorluğunu, Number One FM ve Number One TV üstlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Sixpence None The Richer, İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement