Siyah Giyen Adamlar 2 Filmi - Son Dakika
Güncel

Siyah Giyen Adamlar 2 Filmi

Siyah Giyen Adamlar 2 Filmi

Siyah Giyen Adamlar 2 filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Siyah Giyen Adamlar 2 filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.07.2011 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekibin galaksiler arası bir felaketin önüne geçtikleri ve büyük gişe hasılatı yaptıkları dört yıl öncesinden bu yana, Ajan K (Kay) sivil hayatın konforuna geri dönerken, Jay eski ortağının görevlerini de üstlenerek dünya üzerindeki tüm uzaylı faaliyetlerini kontrol eden gayri resmi devlet kurumunun yani “Men in Black (MIB) - Siyah Giyen Adamlar”ın en başarılı elemanı olarak çalışmayı sürdürür.

Uzaylılar arasındaki sıradan bir vaka gibib görünen suçlardan birini araştırırken Jay, işin başında seksi bir iç çamaşırı mankeni olarak kılık deeğiştirmiş kötü bir Kylothian yaratığı olan Serleena’nın ve onun iki başlı yarım akıllı yaradakçısı Scrad/ Charlie’nin olduğuşeytani bir komployu ortaya çıkarır.Serleena’nın gezegendeki görevinin sırlarını bilen tek kişi vardır: ABD Posta Hizmetliri’nde görevli memur, eski MIB ajanı Kay.

İlk filmi izleyenlerin hatırlayacağı üzre Ajan k tüm hafızasının silindiği bir sürece tabi tutularak öralize edilmiş ve MIB’dan emekli olmuştu. Ancak galaksiyi yaratıklara karşı savunma konusunda da yaşayan en uzman kişidir.

Kay’i tekrar MIB için çalışmaya ikna etmek, silinen hafızasını onarmak, kayıp parçayı bulup çıkarmak ve galaksiyi mutlak bir yok oluştan kurtarmak için Jay’in zamana karşı yarışması gerekmektedir.

Yönetmen: Barry Sonnenfeld

Senaryo: Barry Fanaro, Robert Gordon, Lowell Cunningham

Oyuncular: Patrick Warburton, Rosario Dawson, Rip Torn, Will Smith, Tommy Lee Jones

Filmin Türü: Aksiyon, Fantastik,

Orijinal Adı: Men in Black II

Yapımcı Firma: Amblin Entertainment [us]

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 88 dk.

Resmi Sitesi: http://www.meninblack.com/

Vizyon Tarihi: 26.07.2002

Son Dakika Güncel Siyah Giyen Adamlar 2 Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement