Siyah maske takan Hülya Avşar: Kızım peçelileri gördüğünde bak öcü diyordum - Son Dakika
Magazin

Siyah maske takan Hülya Avşar: Kızım peçelileri gördüğünde bak öcü diyordum

Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Hülya Avşar, taktığı siyah maske için "Neden peçe taktıklarını şimdi daha iyi anlıyorum. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım. Zehra görmüştü bir tanesini ben 'Öcü' demiştim" dedi.

24.06.2020 14:57  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün kızı Zehra ile Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, taktığı siyah maske hakkında da konuştu.

"ZEHRA PEÇELİ BİRİNİ GÖRÜNCE 'ÖCÜ' DEMİŞTİM"

Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen maske takma zorunluluğuna uyan Hülya Avşar, "Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış. Çok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım.Zehra görmüştü bir tanesini. 'Öcüü' demiştim. Korkmuştu.

Daha beyaz çarşaf da olabilir diye. Sonunda gördünüz mü? Biz de taktık peçeyi... Fakat nasıl yemek yiyorlarmış onu da öğrendim. Zormuş da... Tabii ki gerçekten şuna inanıyorum ki çok zor hayatları varmış. Bir kere sıcak... Yemek yemek zor. Allah kolaylık versin" ifadelerini kullandı.

Siyah maske takan Hülya Avşar: Kızım peçelileri gördüğünde bak öcü diyordum
Siyah maske takan Hülya Avşar: Kızım peçelileri gördüğünde bak öcü diyordum

Son Dakika Magazin Siyah maske takan Hülya Avşar: Kızım peçelileri gördüğünde bak öcü diyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (152)

  • Sam: Fakirler her zaman zengini eleştirir. Kadın ne demiş sanki.... evet biliyorum onun günlük içtiği çay kahve bile sizin hayatınızdan daha pahalı ama illa laf atmanıza gerek yok. 0 26 Yanıtla Furkan: Cennete baktım fakirlerle dolu cehenneme baktım zenginlerle dolu H.Z MUHAMMED 10 0 naco: dam üstün de saksağan 1 0
  • Anlayanasivrisineksazanlamayanadavulzurnaaz: Orasını burasını açana yol ortasında öpüşene travestiye saygı beklersiniz allah için örtünene bak yavrum öcü dersiniz rabbimden dilegim sizin gibi zebanileri hakettiginiz cehennemdeki zebanilerle buluştursun cennet yüzü gün yüzü görmeyin inşallah.aldıgınız paralar haram zıkkım olsun sizin gibi sanatçı müsvettelerine! 26 0 Yanıtla
  • naco: Kapananlar kendilerini yaratan için örtünüyolar ya siz kim için soyunuyorsunuz 24 1 Yanıtla
  • Süheyla: O öcü dediğin kadının Allah korkusu var senin se çıplak fotoların var 25 0 Yanıtla
  • Güray : Hülya Avşar Türkiye'nin en büyük starı ne dediyse doğrudur samimi bir sanatçı istediğin yerden almayin 1 22 Yanıtla Bir yorum: sen en çok nerenden almak istiyorsan oradan al 10 0
  • Arda: Kadın ne diyor siz ne anlıyorsunuz hangimiz peçeli kadın görünce aynısını dusunmedik 1 21 Yanıtla Sevcan: Ben hiç düsünmedim.Peçeli,çarsafli hatta basörtülü degilim.Peçe ve çarsafli tek yakinim ,tanidigim da yok.Ama saygisizligin,insanlarin inançlari ile alay etmenin de bir alemi de yok. 9 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar
    15:08 Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar

    Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkın ardından ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılık uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Şimdi ise Devrim Özkan, tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Antalya'ya giden ünlü oyuncu, bikinili pozlarını peş peşe paylaşıp "iş ve seyahat" notunu düştü. Paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Özkan'a "Torreira ne kaçırmışsın dön bir bak" şeklinde yorumlar yapıldı.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.


Advertisement