Siz Çocuğunuza Vakit Ayırın, Gerisini Profilo'ya Bırakın - Son Dakika
Güncel

Siz Çocuğunuza Vakit Ayırın, Gerisini Profilo'ya Bırakın

Siz Çocuğunuza Vakit Ayırın, Gerisini Profilo\'ya Bırakın

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri şimdi, çocuklarıyla daha iyi vakit geçirmek isteyen annelerin imdadına yetişiyor.

12.11.2012 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo'su var" sloganı ile hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri şimdi, çocuklarıyla daha iyi vakit geçirmek isteyen annelerin imdadına yetişiyor. Profilo, Doğan Egmont işbirliği ile annelerin çocukları ile geçirdikleri zamana değer katacak, iletişimde karşılaştıkları sorunların kolaylıkla üstesinden gelmelerini sağlayacak bilgi ve ipuçları ile dolu bir rehber kitap sunuyor. "Bir kere de 'Peki Annecim' de…" isimli kitap, Nisan ayından itibaren Profilo bayilerinden "Anneler Günü" çerçevesinde satın alınan ürünlerle birlikte temin edilebiliyor. Mayıs ayından itibaren ise D&R mağazalarında da satışa sunulacak ve bu satışlardan elde edilecek gelir Darüşşafaka Eğitim Kurumları'na bağışlanacak.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, 2011 yılından bu yana devam eden "Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo'su var" stratejisi ile gerçekleştirdiği yeni projesi ile annelerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Annelerin zamanını daha çok kendileri ve sevdikleri için harcamasını arzu eden Profilo, sadece ev işlerinde annelerin yanında olmakla kalmadığını bu kitapçıkla gösterecek. Profilo ve Doğan Egmont işbirliği ile hazırlanan rehber kitap annelere çocuklarıyla birçok konuda daha iyi iletişim kurmalarını, daha iyi vakit geçirmelerini sağlayacak bilgiler ve ipuçları sunuyor. Kitap sofraya oturan ancak yemek yemek istemeyen çocukların iştahını açacak, sabah koşuşturması içinde okula hazırlanan çocukların daha hızlı hareket etmelerini sağlayacak birçok bilgi ve yöntem içeriyor.

Annelerin çocukları ile geçirdikleri her anlarına değer katacak olan rehber kitapla çocuklar çevreci olmayı, ev işlerinde sorumluluk almayı öğrenebilecekler. Kitapta ayrıca daha çok küçük yaşlardan itibaren çocukların evini sevmesinde, dünya vatandaşı olmalarında önemli rol üstlenen annelere bu konularda da önerilerde bulunuluyor. Anneler kitapta yer alan öneriler sayesinde anılarını fotoğraf, video gibi araçlarla kayıt alma konusunda daha becerikli hale gelebilecekler.

Rehber kitap Nisan ayından itibaren Profilo bayilerinden temin edinilebiliyor, kitap ayrıca Mayıs ayından itibaren ise D&R mağazalarında satışa sunuluyor olacak. Satışlardan elde edilecek gelir ise Darüşşafaka Eğitim Kurumları'na bağışlanacak.

Türkiye'nin en köklü sivil toplum örgütlerinden Darüşşafaka Cemiyeti, 1863 yılından beri babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ve yetenekli çocuklara çağının en ileri eğitim olanağını sunuyor. Cemiyet 14 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirdiği tüzük değişikliği ile bundan sonra annesini kaybetmiş maddi olanakları yetersiz yetenekli çocuklara da kapılarını açmaya başlayacak. Kurulduğu günden bugüne kişi, kurum ve kuruluşların verdiği desteklerle varlığını sürdüren Darüşşafaka, elde ettiği gelirle her yıl 900'ü aşkın öğrencinin tam burslu ve yatılı eğitimini karşılıyor. Cemiyet binlerce çocuğun ilköğretim dördüncü sınıftan liseyi bitirinceye kadar Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda eğitim görmesini sağlarken, yüksek öğrenimleri boyunca da burs desteğini sürdürüyor.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları'na yapılacak bağış Profilo'nun annelerin, çocuklarının en iyi koşullarda eğitim almalarını sağlamak için yanında olma gayretinin bir parçasını oluşturuyor ve bu sayede anneliğin zor şartlarının azaltılması amaçlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siz Çocuğunuza Vakit Ayırın, Gerisini Profilo'ya Bırakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement