Size özel bir Windows 8.1! - Son Dakika
Teknoloji

Size özel bir Windows 8.1!

Size özel bir Windows 8.1!

Windows 8.1'in özelliklerine şimdiden sahip olmak için ön izleme sürümünü kurmanız şart değil!

27.06.2013 02:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kullanıcıların büyük çoğunluğu Windows 8'den memnun değil, bu da Windows 8.1 hamlesini zorunlu kılıyor. Dün Windows 8.1'in ücretsiz ön izleme sürümü yayınlandı. Ama henüz tamamlanmamış bir ön izleme sürümünü kurarak sistemini bozmak istemeyenlerin de, bazı 8.1 özelliklerine sahip olmaları mümkün. Bunu sağlayan araçları ve en pratik ipuçlarını bir araya getirdik.

Galeri:  Ön izleme sürümünü kurmadan Windows 8.1!

Bir çoğu için Windows 8, ikinci bir Vista vakası. Sistem büyük bir potansiyel sunsa da yapılan olumsuz eleştiriler ile popülaritesini yitirdi. Fakat şimdi, Microsoft işleri tam tersine çevirecek kozunu oynamaya başladı. Ücretsiz deneme sürümü dün indirilmeye sunuldu.

Başlat düğmesi ve başlangıçta klasik masaüstü

Windows 8.1 sadece klasik bir servis paketi ya da yama paketi olmayacak. Microsoft, Windows 8'in en büyük tepki alan iki özelliğini 8.1 ile yok etmek istiyor. Windows 8.1 açıldığında doğrudan klasik masaüstü ekranı gelecek ve çok özlenen başlat düğmesi geri gelecek. Bunların yanında Internet Explorer 11, daha hızlı açılma ve tepki süreleri, geliştirilmiş arama ve daha seçenekli başlat ekranları da Windows 8.1'in getirdiği yenilikler arasında.

Beklemenize gerek yok

Tüm bu özellikleri ve daha fazlasını sabırsızlıkla bekleyen ama bir ön izleme sürümü ile sistemin stabilitesini riske atmaktan korkanlar, ufak araçlar ve pratik ipuçlarıyla Windows 8'ini şimdiden Windows 8.1'e çevirebilir. Tabii ki elde edeceğiniz sonuç tamamlanmış bir Windows 8.1 kadar iddialı olmayacak ama önerilerimizin final sürümü bekleyecek kadar sabrı olmayanların hoşuna gideceğinden eminiz...

Galeri:  Ön izleme sürümünü kurmadan Windows 8.1!

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Size özel bir Windows 8.1! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement