Sızır Şelalesi Doğal Güzelliğiyle Dikkat Çekiyor - Son Dakika
Güncel

Sızır Şelalesi Doğal Güzelliğiyle Dikkat Çekiyor

Sızır Şelalesi doğal güzelliğiyle dikkat çekiyor Doğal güzelliğiyle, evlenen çiftlerin uğrak mekanı olan şelale adeta doğal fotoğraf stüdyosunu andırıyorSİVAS - Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Sızır Beldesi'nde bulunan Sızır Şelalesi doğal güzelliğiyle görenleri adeta büyülüyor.

21.11.2017 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sızır Şelalesi doğal güzelliğiyle dikkat çekiyor

Doğal güzelliğiyle, evlenen çiftlerin uğrak mekanı olan şelale adeta doğal fotoğraf stüdyosunu andırıyor

SİVAS - Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Sızır Beldesi'nde bulunan Sızır Şelalesi doğal güzelliğiyle görenleri adeta büyülüyor.

İlçeye bağlı Sızır Beldesi'nde bulunan Sızır Şelalesi doğal güzelliğiyle sonbahar aylarında misafir ağırlıyor. Bölge halkının ve çevre illerden gelen vatandaşların ilgisini çeken Sızır Şelalesi'nin etrafındaki çat ormanlarının yapraklarının sararmasıyla ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Doğal güzelliğiyle, evlenen çiftlerin uğrak mekanı da olan şelale adeta doğal fotoğraf stüdyosunu andırıyor.

Nişanlanan ve fotoğraf çekinmek için şelaleye gelen Şeyma Bektaş ve Süleyman Ayaz çifti şelaleyi herkesin görmesi gerektiğini belirterek fotoğraf çekinmek için burayı tercih ettiklerini söylediler.

Sızır Şelalesi Doğal Güzelliğiyle Dikkat Çekiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sızır Şelalesi Doğal Güzelliğiyle Dikkat Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement