Şizofren Dehşeti: 2 Ölü, 1 Yaralı... Şizofren Hastası Genç Annesini Keserle Öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Şizofren Dehşeti: 2 Ölü, 1 Yaralı... Şizofren Hastası Genç Annesini Keserle Öldürdü

Şizofren dehşeti: 2 ölü, 1 yaralı... Şizofren hastası genç annesini keserle öldürdü -Annesini keserle başına vurarak öldüren şizofren hastası genç, intihar ettiDENİZLİ – Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde şizofren hastası genç, annesini keser ve bıçakla öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti.

29.10.2017 00:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şizofren dehşeti: 2 ölü, 1 yaralı... Şizofren hastası genç annesini keserle öldürdü

-Annesini keserle başına vurarak öldüren şizofren hastası genç, intihar etti

DENİZLİ – Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde şizofren hastası genç, annesini keser ve bıçakla öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti. Şahıs, annesini öldürmeye çalıştığı sırada, araya giren kardeşine de keserle vurarak yaraladı.

Olay, saat 19.40 sularından Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Gültepe Mahallesi Çiğdem Caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üniversitede okuduğu sırada hastalanan şizofren hastası 25 yaşındaki Abdullah Genişol bilinmeyen bir nedenle annesi Şennur Genişol ile tartıştı. Tartışma sonrası evdeki bıçak ve keseri alan Abdullah Genişol, annesinin başına vurmaya başladı. Şahıs, bu sırada kendisini durdurmaya çalışan lise öğrencisi kardeşi M.G.'nin de kafasına keserle vurmaya başladı. Abisinden kaçan M.G., kanlar içinde evin arka balkonundan atlayarak, komşulardan yardım istedi.

Bu sırada Annesini keserle öldüren Abdullah Genişol ise odaya geçerek kendini asarak intihar etti. Komşularının haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, itfaiye ekiplerinin kapıyı kırmasının ardından eve girebildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede, Şennur ve Abdullah Genişol'un hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralı olan M.G.'yi ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. Yapılan incelemenin ardından Abdullah ve Şennur Genişol'un cesetleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Abdullah Genşiol'un babasının ise Antalya'da pazarlama işinde çalıştığı öğrenildi.

Şizofren Dehşeti: 2 Ölü, 1 Yaralı... Şizofren Hastası Genç Annesini Keserle Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şizofren Dehşeti: 2 Ölü, 1 Yaralı... Şizofren Hastası Genç Annesini Keserle Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement