Slaven Bilic: Modric Dünyanın En İyi Orta Saha Oyuncusu - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic: Modric Dünyanın En İyi Orta Saha Oyuncusu

Slaven Bilic: Modric Dünyanın En İyi Orta Saha Oyuncusu

Siyah beyazlıların teknik patronu Bilic, milli takımdan eski öğrencisine övgü dolu ifadeler kullandı.

29.10.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Hırvatistan Milli Takımı'ndan eski öğrencisi Luka Modric için 'Dünyanın en iyi orta sahası' dedi.

Hırvat teknik adam, Modric'in 2014'te Real Madrid formasıyla gösteriği performansla birlikte Ballon d'Or'a aday olmayı hak ettiğini belirtti.

Sportske Novosti'ye konuşan Bilic, "La Liga dünyanın en iyi orta saha oyuncularının bulunduğu bir lig. Modric gösterdiği performansla FIFA'nın Ballon d'Or'a aday gösterdiği 23 kişilik listeye girmeye hak kazandı." dedi.

Modric'in Ronaldo ve Messi gibi iyi pazarlanamadığını söyleyen Hırvat hoca, "Modric, Ballon d'O'ru asla kazanamayacak. Çünkü o Ronaldo, Messi, Zlatan, Robben ve Ribery gibi iyi pazarlanamıyor." diye belirtti.

Eski öğrencisine övgüler yağdıran Bilic, "Luka kesinlikle aday olmayı hak etti. Dünya Kupası'nı kaldırmamış olabilir ama Şampiyonlar Ligi'nde kupa kazandı." dedi.

Modric için Madrid'in en iyisi olduğunu iddia etmeyen Bilic, eski öğrencisi için Ronaldo'dan sonra takımın en önemli ismi olduğunu söyledi.

Bu sezon Real Madrid formasıyla 14 maça çıkan Modric, bir kez rakip fileleri havalandırdı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Slaven Bilic: Modric Dünyanın En İyi Orta Saha Oyuncusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement