İngiliz Ekibi Fulham, Fenerbahçeli Slimani İçin Devreye Girdi - Son Dakika
Spor

İngiliz Ekibi Fulham, Fenerbahçeli Slimani İçin Devreye Girdi

İngiliz ekibi Fulham, Fenerbahçe ve Leicester City'de adeta istenmeyen adam haline gelen Islam Slimani'nin transferi için harekete geçti.

11.12.2018 08:28  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ve Leicester City'de adeta istenmeyen adam haline gelen Islam Slimani için flaş bir iddia gündeme geldi. Telegraph Gazetesi, Slimani'yi Fulham'ın transfer etmek istediğini öne sürdü.

Haberin detayında, Fulham'ın yeni menajeri Claudio Ranieri'nin Cezayirli golcüyü ocak ayında kadrosuna katmak istediği kaydedildi. 30 yaşındaki forveti daha önce Leicester City'ye transfer eden Fransız teknik adam, eksi kulübüyle bizzat irtibata geçecek.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin de ikna edilmesi halinde Slimani ocak ayında Fulham'a kiraya gidecek.

LEICESTER CITY, ARTIK TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYOR

Sarı-lacivertli takımda sezon başından bu yana performansıyla hayal kırıklığı yaratan Islam Slimani, sorun olmaya devam ediyor. Ligde 12 maçta sadece 1 golü bulunan Slimani, Fenerbahçe'de artık düşünülmüyor.

İngiliz basınında yer alan özel haberlerde, Fenerbahçe'nin Slimani için Leicester City'nin kapısını çaldığı ve ocak ayı transfer döneminde geri dönmesini istediği ifade edildi. Premier Lig ekibinin, direkt olarak ret cevabı verdiği, 30 yaşındaki oyuncu konusunda yapılan sözleşmeye uyulacağı aktarıldı. Slimani konusunda sezon sonuna kadar geri dönmesinin mümkün olmadığı vurgulandı.

İngiliz Ekibi Fulham, Fenerbahçeli Slimani İçin Devreye Girdi
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İngiliz Ekibi Fulham, Fenerbahçeli Slimani İçin Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bagci: Gonderin gitsin 7 0 Yanıtla
  • fb: SATMAYIN ÜSTÜNE PARA VERİN HATTA ALIRLARSA TAKIMI KOMPLE VERİN HEDİYE OLARAK. 6 1 Yanıtla
  • Volkan67 : Türkiye liginde Serdar azizle gol kralliginda yarisiyor.normal istemeleri . 0 0 Yanıtla
  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

  • İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor
    10:17 İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor

    Kahramanmaraş'ta Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri, kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana bir survivor yarışması düzenledi. Öğrencilerin yarışması, televizyondaki Survivor yarışmasını aratmayacak kadar heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi
    10:00 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi

    Samsun AFAD İl Müdürlüğü, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Orman Kurtarma Timi'ne (ORKUT) 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verdi. Eğitimde, arama kurtarma öncesi alınması gereken tedbirler, müdahale için gerekli araç gereç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, planlama ve hareket, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet sonrası yapılması gereken işlemler uygulamalı ve teorik olarak anlatıldı. Orman Kurtarma Timi, orman yangını, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı aldıkları eğitimlerle hazır hale getirildi.

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı
    09:46 Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu suçundan 118 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak
    09:38 Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Umurlu Mahallesi'nde hem halı sahayı hem de 7'nci Hanımevi'ni hizmete açacak.


Advertisement