Sloukas, Fenerbahçe'de kaldı! 6 milyon euroluk teklif - Son Dakika
Spor

Sloukas, Fenerbahçe'de kaldı! 6 milyon euroluk teklif

Fenerbahçe Beko ile sözleşmesi bu sezon bitecek olan Sloukas, Olympiakos ve Barcelona Lassa'nın tekliflerini geri çevirerek sarı lacivertli ekipte kaldı.

20.06.2019 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Beko ile kontratı bu sezon sonunda bitecek olan Kostas Sloukas, geleceğiyle ilgili kararı verdi. Yunan basketbolcu, Olympiakos'un teklifini reddetti ve Fenerbahçe Beko ile anlaştı.

OLYMPIAKOS'TAN 5,4 MİLYON EURO

Olympiakos, 29 yaşındaki Kostas Sloukas'a 3 yıl için 5,4 milyon euroluk teklif yaptı. İlk yıl 1,6 milyon euro, ikinci yıl 1,7 milyon euro ve üçüncü yıl 2,1 milyon euroluk teklif alan Kostas Sloukas, Olympiakos'un bu teklifini düşük buldu.

FENERBAHÇE'DEN 6 MİLYON EURO

Yunan ekibi Olympiakos'u geri çeviren Kostas Sloukas, Fenerbahçe Beko'da kalma kararı verdi ve sarı-lacivertlilerin teklifini kabul etti. Sloukas, Fenerbahçe'nin üç yıl için toplamda 6 milyon euro teklif ettiği yeni kontratı kabul etti.

Yunan basını, Kostas Sloukas'a önerilen sözleşmenin 1+1+1 şeklinde olduğunu duyurdu. Sloukas'ın kararından Zeljko Obradovic ile yola devam edecek olmanın önemli bir rol oynadığı belirtildi.

Bu arada Barcelona Lassa'nın da Fenerbahçe'nin teklifine yakın bir rakam önerdiği ancak Sloukas'ın, bu teklifi de geri çevirdiği öne sürüldü.

Sloukas, Fenerbahçe\'de kaldı! 6 milyon euroluk teklif

Son Dakika Spor Sloukas, Fenerbahçe'de kaldı! 6 milyon euroluk teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • xerx: adamsın slokas 2 2 Yanıtla
  • devrekli67: bu oyuncu sutu yok ama pası süper bu sene yaptığı bişey onu düşürdü. sürekli maç toplarını kullandı 10 tane maç topundan 2 sini kazandırdı sadece. topu eline aldığı zaman top çevirirse süper ama aldığı zaman kimseye vermediği zaman çok kötü. birde playoff maçlarında hiç potaya gitmedi hep 3 lük çizgisinden az içeri girip hep orta mesafe denedi yüzdesi çok kötüydü 0 0 Yanıtla
  • Para: He adam o yüzden kaldı. 0 0 Yanıtla

Advertisement