Sloukas'tan ayrılık sinyali: Obradovic giderse, benim de durumum değişebilir - Son Dakika
Spor

Sloukas'tan ayrılık sinyali: Obradovic giderse, benim de durumum değişebilir

Fenerbahçe Beko ile bir yıllık daha kontratı bulunan Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas, koç Zeljko Obradovic ve kendi geleceği ile çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Olympiakos'un radarında olan Sloukas, Obradovic'in ayrılması halinde kendisinin de takımdan ayrılabileceğini söyledi.

08.04.2020 14:58  Güncelleme: 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Beko ile 1 yıl sözleşmesi bulunan Kostas Sloukas, sezon sonunda Zeljko Obradovic'in ayrılması durumunda düşüncelerini değiştireceğini açıkladı.

İsmi Panathinaikos, Olympiakos ve Maccabi ile anılan Kostas Sloukas, Yunan Ta Nea gazetesine verdiği demeçte, "Adım Olympiakos ve Panathinaikos olmak üzere birçok kulüple anılıyor. Bu haberleri okuyorum. Ancak, Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmem bulunuyor. Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

"EĞER OBRADOVIC AYRILIRSA BENİM DE DURUMUM DEĞİŞEBİLİR"

Düşüncelerini değiştirebileceğini söyleyen Sloukas, "Çok farklı bir durum söz konusu. Sözleşmemle ilgili düşüncelerim değişebilir. Fenerbahçe'den ayrılmak istemiyorum ama Obradovic ayrılırsa, ki çok güçlü söylentiler var bu konuda, benim de durumum değişir." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Sloukas\'tan ayrılık sinyali: Obradovic giderse, benim de durumum değişebilir

Son Dakika Spor Sloukas'tan ayrılık sinyali: Obradovic giderse, benim de durumum değişebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • selçuk: çok üzülürüz. bütün derdimizde sendin. ne olur gitme sensiz olmaz.. 2 3 Yanıtla
  • Fb: Arkadaş kendini ne sanıyorsun bence birilerinin gitmesi ni hiç bekleme 4 0 Yanıtla
  • Gazoz: Çokta fi fi 1 0 Yanıtla T: O öyle değil işte obra ve sloukas giderse takım biter Ali Koç bir an önce çözüm bulmalı takımı korumalı 3 1
  • Coookta fifiiii: Cok umrumuzda bi ton para aliyorsun fenerbahce den yuru git 500 bin euro dan fazla veren olacakmi sana yıllık bakalım defol !! 0 0 Yanıtla
  • D: Gule gule 0 0 Yanıtla

Advertisement