SMİRNOFF_İ​stanbul, 12 Kasım gecesi Buenos Aires'i yaşadı - Son Dakika
Güncel

SMİRNOFF_İ​stanbul, 12 Kasım gecesi Buenos Aires'i yaşadı

Dünyanın en büyük partisi Smirnoff Nightlife Exchange Project, 12 Kasım'da İstanbul dahil 50 ülkeden 50 şehirde gerçekleşti.

14.11.2011 21:30  Güncelleme: 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

50 ülkeden 50 şehirde eşzamanlı olarak düzenlenen Smirnoff Nightlife Exchange Project için Buenos Aires ile eşleşen İstanbul, 12 Kasım gecesi dünyanın en büyük partisini doyasıya yaşadı. Özel davetli olarak yaklaşık 1.000 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen partide gece hayatının popüler ismi Oben Budak ve Kitschcraft hazırladıkları DJ setleriyle geceye renk kattı.

Partinin yıldızı ise Pharrell Williams'la yaptığı 'A.D.D SUV' düeti ile büyük çıkış yakalayan Uffie oldu. Miami doğumlu güzel şarkıcı, sabahın ilk ışıklarına kadar süren partinin renkli katılımcılarını electronic jungle'ında keyifli bir gezintiye çıkardı. Kendisi partiseverlere bir hayli hareketli bir gece yaşattı.

Smirnoff Nightlife Exchange Project kapsamında dünyanın farklı yerlerindeki şehirlerin gece yaşantıları da yer değiştirdi. İstanbul, bu yılki parti için Buenos Aires ile eşleştiği için, The Hall'da gerçekleştirilen partide Buenos Aires rüzgarı esti. İstanbullular Buenos Aires'in çılgın gecelerinin tadına varırken, Buenos Aires'teki partide ise İstanbul'un enerjik gece yaşantısı geceye damgasını vurdu.

İstanbul'da Buenos Aires, Buenos Aires'te İstanbul gecesi… İstanbul ve Buenos Airesliler, Smirnoff Nightlife Exchange Project kapsamında aynı gün içinde, en benzersiz ve ilginç gece hayatı deneyimlerini birbirleriyle paylaştılar. Her iki şehrin sakinleri parti öncesinde yaklaşık bir ay boyunca Smirnoff'un Facebook uygulaması üzerinden dans, moda, müzik ve mekan gibi alanlarda kendi şehirlerini farklı kılan gece yaşamı önerilerinde bulunmuşlardı.

12 Kasım partisi için bir araya getirilen bu öneriler özel bir konteyner içinde eşleşilen şehre gönderildi. Smirnoff Nightlife Exchange Project sayesinde İstanbullular Buenos Aires'in çılgın gece hayatını binlerce kilometre uzağa gitmeden, Buenos Airesliler de okyanusları aşmaya gerek kalmadan İstanbul'un enerjik gece hayatını kendi şehirlerinde tatma şansı buldular.

Buenos Aires kokteylleri ve elektro-tangonun dayanılmaz birlikteliği Partide İstanbulluları sayısız sürpriz bekliyordu. Partinin düzenlendiği The Hall'un içerisinde kurulan özel barlarda Buenos Aires'in favori kokteyl ve yiyecekleri muhteşem bir sunumla davetlilere ikram edildi. Özellikle de Buenos Aires'te gece çıkıldığı zaman yenilen 'choripan' adlı soslu sandviç ve 'alfajor' tatlısı büyük beğeni toplarken, Smirnoff Pamelo (Eva Peron) ile Numero 10 gibi kokteyller de gece boyunca elden düşmedi. Arjantin'in olmazsa olmazı tango gösterileri ise İstanbul'daki partiye benzersiz bir renk kattı.

Elektro-tango şarkılar, geleneksel Arjantin sanatından örnekler ve body-painting aktivitelerinin de etkisiyle İstanbul akıllardan yıllar boyunca çıkmayacak bir partiye sahne oldu. Smirnoff Nightlife Exchange Project'in danışmanlığını üstlenen gazeteci Savaş Özbey, blog yazarı Hazal Yılmaz ve fotoğrafçı Yağmur Kızılok ise gece boyunca konuklara Buenos Aires'e yaptıkları seyahatin renkli anılarını aktardılar. Bu seyahatin izlerini yansıtan ve Yağmur Kızılok'un hazırladığı özel film sayesinde konuklar Buenos Aires'in renkli gecelerini daha yakından tanıma fırsatı buldular.

Yağmur Kızılok'un Buenos Aires gezisi esnasında çektiği fotoğraflardan oluşan sergi ise partinin en çok ilgi gören köşelerinden biri oldu. Tüm dünya Madonna ile dans etti, 50 şehir İstanbul'u seyretti 50 ülkede 50 şehirde gerçekleştirilen Smirnoff Nightlife Exchange Project'in sürprizlerinden biri de ünlü yıldız Madonna'ydı. 12 Kasım gecesi şehirler danslarını da birbirleriyle paylaştılar ve New York'ta düzenlenen partiye katılan Madonna, tüm dünyayla birlikte dans etti.

Dünyanın en büyük partisi Smirnoff Nightlife Exchange Project'e katılan her şehir, tüm diğer şehirlerdeki partilerde dans edenleri kurulan dev ekranlarda canlı olarak takip etti. İstanbul'daki partiye katılanlar farklı şehirlerdeki Smirnoff Nightlife Exchange Project'lerde dans edenleri izlerken, tüm dünya da İstanbul'daki partide gece boyunca dans ederek eğlenenleri seyretti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SMİRNOFF_İ​stanbul, 12 Kasım gecesi Buenos Aires'i yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement